İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)
Re: İlk kürüme başladım (Değişim Fotoğrafları Eklendi)
ferdi bana kızdıysan kusura bakma aklıma geldi yazdım öyle şaka diyede yazdım zatende neyse şu an kürün kaçıncı haftasındasın bu arada ben 90 kiloyum başladığımda 63 kiloydum sorun yapmana gerek yok
- onur_odabas
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Ferdi kardeşim önceliklee inşaallah küründe itediğin verimi elde edersin,bunu canı gönülden isterim..
gel gelelim hayatın gerçeklerine dost acı söyler seni kürden önceki fotolarına bakılırsa açlık sınırında yaşayan ülke insanları gibisin,bu nası bi fizik bu fizikle küre girmene gerek yok kilo aldırıcı ile ve de iyi bi antremanla bile bundan iyi olursun küre neden girdin demiyorum seçim senin hayat senin tasarrufu sana ait keşke biraz daha beklese idin derim,steroidler gerçekten zamanında kullanırsan çok güzel kütle aldırır, ama 8 yıldır birfiil bu sporun içindeyim kimleri gördüm senden bile zayiflar geldi steroid kullanmadan senin sterodli halinden iyi oldu.
Diyeceğin şudur ki; Biraz sabırsızlık yapmışın ama artık yapmışın bitir ve de antremanın hakkını ver iyi de beslen tabi ki başarını canı gönülden isterim kimse zayıf olmasın,:)
gel gelelim hayatın gerçeklerine dost acı söyler seni kürden önceki fotolarına bakılırsa açlık sınırında yaşayan ülke insanları gibisin,bu nası bi fizik bu fizikle küre girmene gerek yok kilo aldırıcı ile ve de iyi bi antremanla bile bundan iyi olursun küre neden girdin demiyorum seçim senin hayat senin tasarrufu sana ait keşke biraz daha beklese idin derim,steroidler gerçekten zamanında kullanırsan çok güzel kütle aldırır, ama 8 yıldır birfiil bu sporun içindeyim kimleri gördüm senden bile zayiflar geldi steroid kullanmadan senin sterodli halinden iyi oldu.
Diyeceğin şudur ki; Biraz sabırsızlık yapmışın ama artık yapmışın bitir ve de antremanın hakkını ver iyi de beslen tabi ki başarını canı gönülden isterim kimse zayıf olmasın,:)
onur_odabas arkadasin dedigi gibi bende ayni dusuncelere sahibim. !!
kardes yazdiklarim yanlis anlasildiysa affina siginiyorum.! Amacim assagilamak degil sadece bu tarz kucuk bir vucuda sahip olup daha önce hic salon tecrubesi ve agirliklarla calismamis kisiinin direk gidip kurlerle salona baslamasi tamamen yanlis bir harekettir! Önce 1-2 sene salon hayati gecirip hareketlerin dogru calisma seklini programini ve en önemlisi kendi vucuduna tanidiktan sonra kure baslamak önemlidir. Kaldiki kullandigin urunler 1-2 testo degil yuksek dozajlarda birkac urun, Bu da tamamen yanlistir.Önce cok az dozajlarda benim yaptigim gibi vucudu kure hazirlamak ve ilaclari vucuda tanitmak bu iste cok önemlidir. Vucudun tepkisi nasil olucak malum kilon ve hacmin geregi bu ilaclarin sana yan etkisi olur mu olmaz mi. ?
Daha önce alt yapin oldugundan bahsediyorsun evde sinav ve mekikle altyapi olmaz sadece seni bunlar formda tutar .Salonda agirlik calismak bilgi ve dikkat ister.Vucuduna agirliklari yavas yavas tanitmak gerekir..
Ben 2,5 sene sonra ilk defa 250 testo 200 deca vurdum.. Yeterli hacime geldigim zaman bodybuildigi birakip gunumuzde populer olan fitness e baslayip kilolari vericem..
Önerim dogal takilip cok guzel max seviyede alt yapi yapman, ileride kur bittigi zaman vucuttan su atildiginda eski haline dönmek istemiyorsan önerim budur..
Benim kendi konumda 5.sayfamda resimlerim mevcuttur. Cesurluktan bahseden arkadas girip bakabilir.
Dedigim gibi yanlis anlama! Anlatmak istedigim bugun degil yarinlar.Temelin saglam olsun!
kardes yazdiklarim yanlis anlasildiysa affina siginiyorum.! Amacim assagilamak degil sadece bu tarz kucuk bir vucuda sahip olup daha önce hic salon tecrubesi ve agirliklarla calismamis kisiinin direk gidip kurlerle salona baslamasi tamamen yanlis bir harekettir! Önce 1-2 sene salon hayati gecirip hareketlerin dogru calisma seklini programini ve en önemlisi kendi vucuduna tanidiktan sonra kure baslamak önemlidir. Kaldiki kullandigin urunler 1-2 testo degil yuksek dozajlarda birkac urun, Bu da tamamen yanlistir.Önce cok az dozajlarda benim yaptigim gibi vucudu kure hazirlamak ve ilaclari vucuda tanitmak bu iste cok önemlidir. Vucudun tepkisi nasil olucak malum kilon ve hacmin geregi bu ilaclarin sana yan etkisi olur mu olmaz mi. ?
Daha önce alt yapin oldugundan bahsediyorsun evde sinav ve mekikle altyapi olmaz sadece seni bunlar formda tutar .Salonda agirlik calismak bilgi ve dikkat ister.Vucuduna agirliklari yavas yavas tanitmak gerekir..
Ben 2,5 sene sonra ilk defa 250 testo 200 deca vurdum.. Yeterli hacime geldigim zaman bodybuildigi birakip gunumuzde populer olan fitness e baslayip kilolari vericem..
Önerim dogal takilip cok guzel max seviyede alt yapi yapman, ileride kur bittigi zaman vucuttan su atildiginda eski haline dönmek istemiyorsan önerim budur..
Benim kendi konumda 5.sayfamda resimlerim mevcuttur. Cesurluktan bahseden arkadas girip bakabilir.

Dedigim gibi yanlis anlama! Anlatmak istedigim bugun degil yarinlar.Temelin saglam olsun!
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
onur_odabas yazdı:Ferdi kardeşim önceliklee inşaallah küründe itediğin verimi elde edersin,bunu canı gönülden isterim..
heh bak bu tür eleştirirsin bu üslupla söylersin anlarım saygı da duyarım ama diğer arkadaş çok aşşağılayıcı bir üslupla söyleyince gerçekten hoş olmuyor , ne foruma ne de bir body building sporcusuna yakışmıyor. iyi forumlar diliyorum ve düşüncelerine katılıyorum. arkadaşımız ferdiye başarılar diliyorum.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi kardesim heralde benden cok daha gencsin sana bi abi veya arkadas nasihati. Kur u hemen bugun itibariyle birak! Yerine hersabah Omega 3 , bcaa, creatin ve protein ic.
Her sabah ac karnina Protein ve cok guzel kahvalti.Omega 3
Her antreman öncesi Bcaa,creatin,Pwo yani pump ic.
Antreman sonrasi Gainer,Bcaa, creatin. <-- Antreman sonrasi hemen gainer cok önemlidir!
Tatil gunleri Protein,bcaa,omega 3
Bu sekilde 1 sene boyuncas haftada 3 gun ve en az 1.5 saat antreman yap. Inan yapicagin altyapi ömur boyu kalici olur.
Eger illa az bisey katki olmasiyla bisey alicaksan 7 hafta boyunca 30 mg dianabol (oral) kullan. Dianabol vucutta su toplar seni sisman gösterir ama merak etme kur bittikten sonra vucuttan su gider.Ve bol bol su ic 7 hafta boyunca.
sabah 10mg
öglen 10mg
aksam 10mg
Her sabah ac karnina Protein ve cok guzel kahvalti.Omega 3
Her antreman öncesi Bcaa,creatin,Pwo yani pump ic.
Antreman sonrasi Gainer,Bcaa, creatin. <-- Antreman sonrasi hemen gainer cok önemlidir!
Tatil gunleri Protein,bcaa,omega 3
Bu sekilde 1 sene boyuncas haftada 3 gun ve en az 1.5 saat antreman yap. Inan yapicagin altyapi ömur boyu kalici olur.
Eger illa az bisey katki olmasiyla bisey alicaksan 7 hafta boyunca 30 mg dianabol (oral) kullan. Dianabol vucutta su toplar seni sisman gösterir ama merak etme kur bittikten sonra vucuttan su gider.Ve bol bol su ic 7 hafta boyunca.
sabah 10mg
öglen 10mg
aksam 10mg
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
ha bak böyle yorum yapın sonra gelin canımı yeyin
Arkadaşlar madem öyle size işin doğrusunu anlatayım ben, benim 21 senedir kilo problemim vardı, önceki halimle ilgili yorumlarınıza aynen katılıyorum ve gücenmiyorum da, benim sevdiğim kız bana yürüyen iskelet diyordu geçen sene, o çok zoruma gitmişti, herkes zayıflığımla dalga geçer olmuştu artık psikolojim de alt üst olmuştu ve ben artık kendi kendime zarar vermeye bile başlamıştım, baktım bu işin sonu hiç iyiye gitmiyor, bende buna bir dur demenin zamanı geldi artık dedim, ve o günden sonra kilo almak için elimden ne geliyorsa yapmaya karar verdim. daha önce de farklı yöntemler denemiştim ama onlar da hiçbir işe yaramamıştı, en son bu vücut geliştirmeyle tanıştım, hemen gittim spor salonuna kayıt oldum, ertesi gün de doğru bir psikiyatra, (bende aşırı sinir ve stres de vardı) anlattım durumu adam da çok iyi bir doktormuş, yazdı hemen 2 tane ilaç, aldım onları, 1 kutu da progainer aldım, ve ertesi gün de direkt başladım spora, psikolojim de her geçen gün düzeliyordu çok şükür, gainerımı da alıyordum düzenli olarak, neyse aradan 1 ay geçti ve ben artık 7.5 kilo almıştım, vücudum öyle bir gelişiyordu ki inanamazsınız. hemen 1 kutu progainer daha aldım ondan da bir 5 kilo aldım ve yaklaşık 3 aylık süre zarfında 12 kilo falan almıştım. Gören ne olmuş sana böyle diyordu, o bana yürüyen iskelet diyen kız 3 ay sonunda bana "sana ne oldu böyle hayvan gibi oluyon her geçen gün, çok kaslı birşey oldun" demeye başlamıştı, 3 ayda kolum tam 5 cm genişledi benim, ama bu süre içinde ben ne kadar mutluyum anlatamam tabi size. neyse o ara okullar kapandı işte, memlekete gittim falan, spor salonu da bana çok uzaktı hergün gitmem imansız gibi birşeydi nerdeyse, bende gittim 40 kiloluk dambıl seti aldım eve, bir de bar, sehpa falan da kendim yaptım çalışıyorum evde neyse o ara bende bir mide rahatsızlığı başladı, yemeden içmeden kesildim, hangi doktora gittiysem ne ilaç verdilerse işe yaramadı, 4 ayda 5-6 kereden fazla doktora gittim ama geçmedi, ben oruca kadar yaklaşık 5 kilo falan kaybettim, ramazan geldi, şimdi kilo kaybetmemek için oruç tutmasam bana yakışmaz dedim, veririm kiloyu geri de alırım Allah'ımın izniyle dedim. bir 4.5-5 kilo da oruçtan kaybettimkaldı mı bana 2-3 kilo, neyse geri toparlarım dedim okul da açıldı, aldım yine bir gainer ama geçen sene kullandığımdan değildi onun için hiçbir işe yaramadı, bir de ben normal doğal yollarla öyle bir gelişme elde edince kim bilir ilaç kullansam ne olur dedim, forumu da yaklaşık 4-5 aydır takip ediyordum. Birşeyler öğrendim sayenizde, ve uygulamaya geçtim tabi hemen. Bu kür bitince de Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa kürden 2.5 ay sonra hemen diğer küre girmeyi düşünüyorum. amacım 7 ayda 20 kilo alabilmek, şuanda vücudum kendini bayağı bir topladı, normal kilom için sadece 4 kilo falan bir açığım var, kür de daha 6 hafta sürecek, onu da alırım inşAllah, ölmek var, kürden dönmek yok, Allah kimseye böyle aşırı zayıflık belası vermesin, benim çektiğimi bir ben bilirim 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
bugün kürün 4. haftası bitiyor lazka, yarın 5. haftaya başlayacam. Yorumun için de teşekkürler onur_odabas abim, söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Ama küre tam olarak o resimlerdeki gibi başlamadım, az da olsa biraz toparladım, o fotolar 06.02.2013 e ait, 9 ay falan oluyor yani yaklaşık, yukarıdaki yorumumda da anlattım biraz konuyu, inşAllah amacıma ulaşırım
ve bguzelsoy.. abimsin galiba, ben 22 yaşındayım
küre girmem yanlıştı ama girdik bir kere, 5 aylık da düzenli bir şekilde salon tecrübem var, arada yeni gelenleri falan bana yönlendiriyor hocalar yardımcı oluyoruz arada
vücudum da maşAllah gayet iyi tepkiler vermeye başladı kür de, şöyle doğru düzgün fotolar çeksem o eski halimden eser yok yani şimdi
ilaçların yan etki olayına karşı önceden tedbir olarak nerdeyse bütün kan, hormon, sperm, karaciğer, troid, testis ultrason, kalp ekg ultrason ne gelirse aklına yaptırdım, ilaçlarla birlikte de bütün koruyucuları eksiksiz alıyorum, kür ortasında ve sonunda da aynılarını tekrar yaptırıp zarar-yarar karşılaştırması yapmayı düşünüyorum, inşAllah bir sorun çıkmaz. ve kür süresince her zaman bana destek olan, ve en yakından takipte bulunan angelcold a çok teşekkürler. İleride size duruma göre antreman videolarımı da atabilirim. Yarın 5. hafta enjeksiyonlarımı yapacam, kaldı 6 hafta 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Azim var kardes sende yokun acik olsun ama soylenenleri kulak arkasi etme
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Amacımız yapılacaksa zamanında ve doğru yapılmasını sağlamak
Kişisel tercihlere saygı duyup elimizden geldiğince doğru yönlendirmeliyiz
Kişisel tercihlere saygı duyup elimizden geldiğince doğru yönlendirmeliyiz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir