Kür ve yan etkileri için yardım?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 16 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Kür ve yan etkileri için yardım?
Selam arkadaşlar pazartesi küre gireceğim yardımlarınıza ihtiyacım var bir kaç sorum olucak
1-testo enanthate ve danabol kürüne giricem saç dökülmemesi ve göğüs sarkmaması için neler yapmam gerekiyor?
2-Kürdeyken günlük veya haftalık hangi vitaminleri veya ilaçları almam gerekiyor?
3-Kür bittikten sonra nasıl bir pct uygulamam lazım?
Bilen hocalarım veya küre giren arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
İyi Forumlar...
1-testo enanthate ve danabol kürüne giricem saç dökülmemesi ve göğüs sarkmaması için neler yapmam gerekiyor?
2-Kürdeyken günlük veya haftalık hangi vitaminleri veya ilaçları almam gerekiyor?
3-Kür bittikten sonra nasıl bir pct uygulamam lazım?
Bilen hocalarım veya küre giren arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
İyi Forumlar...
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: Kür ve yan etkileri için yardım?
Kürün dozajlarını yazarsanız daha net yardımcı oluruz ayrıyetten kürden tam verım almak ıcın bırde anabolizan(deca -boldenon primabolan vs..) eklemenizi tavsiye ederım
kürde koruma olarak ;
B vit c vit Proviron 50mg mılk thıstle çinko ve göğüs te dokununca acı- yanma gibi birşey hisettiğinde nolvadex(tamoxifen) 2-3 gun kullan ve bırak.
PCT için dozajları bilmemiz gerekli. iyi forumlar..
kürde koruma olarak ;
B vit c vit Proviron 50mg mılk thıstle çinko ve göğüs te dokununca acı- yanma gibi birşey hisettiğinde nolvadex(tamoxifen) 2-3 gun kullan ve bırak.
PCT için dozajları bilmemiz gerekli. iyi forumlar..
- orhan15
- Yeni Üye
koruyucular aynı kalsın;
danabol 1-4 hafta sabit 30mg da alınılabilir
testeron 1-8 hafta 250mg
Pct olarakta kürden 2 hafta sonra
3hafta boyunca
30mg nolvadex ve 50mg klomen yeterli olacaktır.
danabol 1-4 hafta sabit 30mg da alınılabilir
testeron 1-8 hafta 250mg
Pct olarakta kürden 2 hafta sonra
3hafta boyunca
30mg nolvadex ve 50mg klomen yeterli olacaktır.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 16 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
B vit c vit Proviron 50mg mılk thıstle çinko demiştiniz bunları günlükmü alacağım birde spor antrenörüm b12 ile testoyu karıştırıp vurmamı önerdi ne düşünüyosunuz bunun hakkında?
- orhan15
- Yeni Üye
gunluk tablet halınde alıcaksınız;
çinko için zinco 220 b vitamini apıkobal veya benoxol (b1 b6 b12) c vıtamını calcıum sanodz +vit c oalbılır veya 1000mg başka bır marka proviron (2tablet alınacak ) zaten normal mılk thıstlede bıldgımız karacıger koruyucu tamoxıfen(nolvadex) eczanede mevcut 10mg halınde agrı hıssetıgınde 2-3gun kullan kes provıronu son testo ıgnesınden sonra kes vıtamınlere devam edebılırsın.
çinko için zinco 220 b vitamini apıkobal veya benoxol (b1 b6 b12) c vıtamını calcıum sanodz +vit c oalbılır veya 1000mg başka bır marka proviron (2tablet alınacak ) zaten normal mılk thıstlede bıldgımız karacıger koruyucu tamoxıfen(nolvadex) eczanede mevcut 10mg halınde agrı hıssetıgınde 2-3gun kullan kes provıronu son testo ıgnesınden sonra kes vıtamınlere devam edebılırsın.
iyi çalışmalar . c ampül ve b 12 ampül var elimde . bunları kür sırasında steroidler ile karıştırıp vurmamda bir sakınca varmı ? veya c ile b 12 yi karıştırarak vurmanın ?
18 yaşındasın ve küre giricem diyosun ya testosteron zaten yükselme zamanında yapmayın arkadaşlar yöneticiden sayfanın kilitlenmesini istiyorum.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
18 yaşında git futbol oyna,basketbol oyna,ağırlık kaldır,kum torbası vs döv ama kür yapma
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir