İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: İlk kürüme başladım

Mesaj gönderen lazka »

boldenonun belirgin yan etkilerinden biride kalpin hızlı atışıdır bunun yanında aşırı terleme normaldir bi dahakinde dikkat edersin inşallah
DoggyStyle
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 41 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen DoggyStyle »

Başka bir sorun olabilir boldenonu 1 gr da vursan bu etkileri görmen ilginç , yada ilaca karşı vücudun farklı reaksiyonlar gösteriyor , aynı olayları trenbolene de yaşayan bir tanıdıgım var 75mg vursa bile derisi kızarıyor.
Asla vaz geçme !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Boldenon ve tren veteriner basic ilaclar belki onla alakali olabilir
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

valla bilmiyorum işte, normalde bir sorun olmuyordu ama 800ü birden vurunca aradan 1 saat ya geçti ya geçmedi başladı işte, ben testesteron yapıyor zannettim, ereksiyonla karışık falan olunca neyse çok uykum da vardı yattım 2 saat falan uyandığımda normale dönmüştü ama kalçalarda bir şişlik vardı az birşey, sonra geçti gitti işte ama bir hafta testesteron vurmadık işte, bugün de normal enjeksiyonlarımı yaptım
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Arkadaşlar vücut biraz fark etmeye başlayınca değişimleri foto olarak sizlerle de paylaşmak istedim. İlk fotoğrafları yaklaşık 6 ay önce falan çekmiştim kilo 52.5 tu. sonra gainerla falan 12 kilo aldım. Araya yaz tatili girdi. Bende bir mide rahatsızlığı başladı yaklaşık 5 kilo falan verdim. Ondan sonra bir de ramazan girdi araya oruç falan derken 5 kilo falan da öyle verdim. Yani anlayacağınız eski halime aynen geri döndüm. Onun için de yeni foto koymaya gerek duymadım. Bu ilk fotolarda 52.5 kiloyum. Küre de 54.5 kilo başladım tek fark bu.. Son fotoğraflar kürün 25 günlük değişimine ait. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

resim
En son ferdi tarafından Cmt Oca 10, 2015 6:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Not: Bu fotoğraflar daha 25. gün olduğu için 2 tane attım şimdilik yeter dedim. Kür bitiminde tek tek her bölgenin değişimini atacam acele etmeyin :)
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Re: İlk kürüme başladım (Değişim Fotoğrafları Eklendi)

Mesaj gönderen angelcold »

teşekkürler göğüs omuz ve sırt bölgesinde gözle görülür değişim mevcut. tabi acele etmemek gerek dediğim gibi kür sonunda bu değişim uçurum olacak emin ol :) beslenmeyi en üst noktalarda sürdürmeye ve motivasyonu düşürmeden antremanlara gitmeye tam gaz devam başarılar , takipteyim :)
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

sağolasın angelcold, inşAllah dediğin gibi olur, kür sonunu merakla bekliyorum bakalım :)
bguzelsoy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen bguzelsoy »

Biladerim sen bu degisikligi 25 gunde yaptigini kendin söyluyorsun. Kur bitiminde bu degisikligin yok olmayacagina kendin inanabiliyormusun ? Kur bitiminde mumla ararsin bu degisikligi. Az mantikli ol bence bu kur olayina girmeden önce biraz altyapi yap. Dogal calis belli bi seviyeye gel ondan sonra kure girki kalici olsun.
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Senin bilmediğin çok şey var kardeşim. Benim yaklaşık 5 senelik evde kendi çalışmamla yaptığım spor geçmişim var. Spor salonuna gidemiyorum o zamanlar ama kendi evimde şınav mekik barfix ve dambıl çalışmalarımi eksik etmiyordum. Çevremdekiler 10 tane şınav çekemezken ben 15 tane şınavı tek elimle çekiyordum. Hâlâ da öyle devam ediyor ;) alt yapı konusunda bir sıkıntım yok yani çok şükür. Ben düzenli olarak geçen sene vucut geliştirmeye başladım ve ilk üç ayda hiçbir ilaç kullanmadan sadece 2 kutu progainerla 11.4 kg aldım. Kolum tam 5 cm genişledi. Neden biliyor musun? Alt yapı olduğu için. Beni gören inanamıyordu ama gel gör ki yaz tatilinde 4 ay sporu bırakınca bir de oruç ve uzun süreli mide rahatsızlığı geçirince 9 kilo falan kaybettim bu sene de küre girmek istedim sadece. Kas çok önemli değil benim için. Fazla göbeklenmeden 15 kilo alsam yeter bana. 15 kiloyu almak için de daha 6 ay vaktim var. Az çok bu işin icindeysen bilmen gerekir. İstersen en kral ilaçları kullan, genetiğinde yoksa ne yaparsan yap olmaz o iş ;)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 4 misafir