Sizce pct yapmalıyımıyım ?
-
- Yeni Üye
Sizce pct yapmalıyımıyım ?
İyi günler sayın hocalarım , 10 hafta boyunca 500ml testo enantat kullandım son ineyide dün vurdum ama azgınlık pek gelmedi sizce pct girmelimiyim ?
Re: Sizce pct yapmalıyımıyım ?
10 hafta boyunca 500 mg testoteron kullanıp libido artışı olmadıysa ya testosteronda sorun var yada sende
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
kürdeyken libido artışı olmadı mı yani onu soruyorum eğer artmadıysa sorun var demektir
-
- Yeni Üye
olmadı desem yalan olur ama yani ne bilim böyle tam bi testo artısı olmadı çok az sadece 5. hafta bi artış oldu 8. haftayla 2 3 4 haftalar aynıydı
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
çok ilginçmiş hadi 3 haftada kana karıştı diyelim hadi 4 olsun geri kalan 6 haftada dü duvara tırmanman gerekirdi kürden verimin nasıldı birde sen bi prolaktin seviyene baktır çok acayip
-
- Yeni Üye
yani yanında karonhidrat tozu kullandım , totalde 10 kilo kollar 4 cm aldım
testislerde küçülme yoksa 3 hafta klomen ve 2 günde bir arimidex (yada her gün 40 mg nolvadex) eğer küçülme varsa kür bittikden 2 hafta sonra 1500 lük prengly ardından 5 gün sonra tekrar bi 1500 lük prengly birde küründe anabolizan olarak ne kullanıyordun kürden alıcağın kilo iyi ama sen gene bi prolaktin seviyene baktır bence benden söylemesi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir