4 Senedir bu sporu yapıyorum şuana kadar 1 bulk 1 defıne olmak uzere 2 kür yaptım. Kullandıgım ılaclar da testo e. testo p. winstrol. oxandralone prımobolan clenbuterol lasix. Geçtiğimiz haziran ayından beri maalesef idman yapamıyordum bu surectede aşırı alkol tuketımı ve duzensız bı yasamım oldu. 2 haftadır ıdmanlara tekrar basladım uyku beslenme vs eskı duzenımı oturttum. ıdmansız gecen zamanlarımı telafı etmek adına yenı bır kure gırmek ıstıyorum. Boy 189cm. Hazıran ayında 97kg dum kollar 44cm di fakat suan 85kg yum kollarım 40cm e kadar dustu psıkolojı yerlerde dıyebılırım

Uzun esterlı bulk ılaclarında su tutumundan dolayı yüzüm aşırı derecede şişiyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum o yüzden kısa esterli ilaçları tercih etmek ıstıyorum. Aklımda 12 haftalık soyle bır kur var;
1-12 Hafta: 400mg Testo Propionat
1-12 Hafta: 375mg Tren. Acetat
1-12 Hafta: 300mg Masteron
1-12 Hafta: 100mg'dan başlayıp 2 haftada bir 100mg artan daha sonra azalan piramit sistem levotiron
1-12 Hafta: Günlük 30-50mg Oxandralone
Kür boyunca 2 günde 1 tablet arimidex ve cabaser.
Pct'de Clenbuterol kullanmayı düşünüyorum.
Bu kürün pct'si nasıl olmalı nolvadex veya klomen e gerek varmı ve cabasere pct dede devam etmelımıyım ?
Pregnyl ı tek 5000iu alsam bu kure fazla gelır son enjeksıyondan 1 hafta sonra 5 er gun arayla toplamda 3 adet 1500iu pregnyl daha mantıklı olur sanırım.