Decadan sonra libido dipte napıcam?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Bodybuilder1987
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Decadan sonra libido dipte napıcam?

Mesaj gönderen Bodybuilder1987 »

İnternetten okuduklarımızla veya vücut geliştirme salonlarında duyduklarımızla girişiyoruz bu işe hepimiz.Libido o kadar basit bir olay değil.Ben cinsel isteksizlik çekerken hormon testlerimi en uç noktasına kadar yaptırıyordum herşey normal çıkıyordu ama kuş ötmüyordu.Libidoyu etkileyen bir çok faktör var,psikolojik faktörler,kan basıncı,penisteki yapısal durum,nörotransmitterler,testosteron,prolaktin,progesteron,androjen ve östrojen reseptörleri gibi gibi.Birine birşey olmadı diye sana olmayacak garantisi yok vücut bu.Sana tavsiyem en kısa zamanda bir doktora git hormon testlerini yaptır,dopamin ve seratonin ölçümünü yaptır,penise ve testislere dopler test yaptır ve herşey normal çıkıyorsa ürolog desteğiyle bir yandan psikolojik destek al.Zamanla çözülecektir.
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

kardeş senin konuya benzer bir konu doktorsitesinde gördüm bütün hormonel testler normal çıkıyo ama iktidarsızlık var diyodu doktor hormonlarda birşey yoksa psikolojiktir diye yazmış bi bak istersen siteye doktorsitesi.com
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Lazkaya bak savas ayin yerini alcak yakinda nasil bi takiptir.bu
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

görmüştüm öyle arkadaşın işine yarar savaş ayın yerini kimse tutamaz :D
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

psıkolojık falan deıl deca bazı bunyelerde bu durumu fazlaca yapıyor decadick dıye aratın googleda ıngılzcenız varsa;) allahım esırgeısın
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

aşırı korkmanıza gerek yok bu etki yaklaşık 3-4 ay sürüyor. sonra geçiyor eskiye dönüyor. bende yaşadım. biraz psikolojik ama daha ağırlıklı olarak nedeni fizyolojik. tabi dolaşım sistemi mi ürolojik sistem mi nereden kaynaklandığını tam bilemiyorum. kişiden kişiye değişir. ama diğer arkadaşın da dediği gibi deca-dick olayı bu. takmayın kafanıza düzelecek. Ayrıca tedavi için falan hiçbişey kullanmamanızı tavsiye ederim. kullanmak istiyorsanız da doktora gidin en temizi. çünkü neyin iyi geleceğini bilemezsin. tamir edeyim derken iyice bozmayasın :)
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
Bodybuilder1987
Yeni Üye

Deca sabah ereksiyonlarını ve gece ereksiyonlarını öldürüyor bir kere.Hormonların isteği kadar normal çıksın.Penis geceleri derin uyku sırasında kendi kendini çalıştırır ve sabah uyanma anına kadar devam eder.Gece ve sabah ereksiyonlarında eğer sıkıntı varsa psikolojik bir nedenden söz etmek mantık dışıdır.Elbette psikolojik olarak da etkileniyor insan buna bir şey demiyorum,fizyolojik nedenler sonlandıktan sonra psikolojik nedenler devam edebiliyor.Ama gece ereksiyonlarında ve sabah ereksiyonlarında sıkıntı varsa emin ol o penisten hayır gelmez :D Ben mesela yaklaşık 3 senede düzeldim kişiden kişiye değişir bu.Ama sabah ereksiyonlarım geri geldikten sonra başladı iyileşme dönemi.Hepinize iyi çalışmalar :D
Bodybuilder1987
Yeni Üye

-Deca doğal testosteron üretimini tamamen %100 durdurur.Bu yüzden androjen eksikliğine bağlı yapısal bozukluklar gelişebilir.(venöz kaçak,penis küçülmesi gibi..).Bu yüzden deca kürlerinde mutlaka orjinal testosteron kullanın.Benimki büyük ihtimal sahteydi.
-Deca prolaktini yükseltebilir.Bu yüzden cinsel istek(libido) beyinde yok edilir.
-Nörolojik olarak yan etki yapar bu yüzden peniste his kaybı,ani ereksiyon kayıpları gelişebilir.
-Progesteron reseptörlerinin duyarlılığını artırarak progesteronun yan etkilerini en ağır şekilde hissetmenizi sağlayabilir.
-Tabi daha önce ereksiyon problemi yaşamamış bireyler için psikolojik yan etkileri de olur.
Benim doktorumdan ve yabancı doktorlardan mail yoluyla öğrendiklerim bunlar.Türkiye'de çoğu doktor steroidler konusunda bilgisizdir.Eğer bu konuyu kesin üretecek bir doktor arıyorsanız.Prof.Dr.Leon Saporta'yı tavsiye ediyorum.Steroidler konusunda uzmandır.
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

Bodybuilder1987 yazdı:-Deca doğal testosteron üretimini tamamen %100 durdurur.Bu yüzden androjen eksikliğine bağlı yapısal bozukluklar gelişebilir.(venöz kaçak,penis küçülmesi gibi..).Bu yüzden deca kürlerinde mutlaka orjinal testosteron kullanın.Benimki büyük ihtimal sahteydi.
-Deca prolaktini yükseltebilir.Bu yüzden cinsel istek(libido) beyinde yok edilir.
-Nörolojik olarak yan etki yapar bu yüzden peniste his kaybı,ani ereksiyon kayıpları gelişebilir.
-Progesteron reseptörlerinin duyarlılığını artırarak progesteronun yan etkilerini en ağır şekilde hissetmenizi sağlayabilir.
-Tabi daha önce ereksiyon problemi yaşamamış bireyler için psikolojik yan etkileri de olur.
Benim doktorumdan ve yabancı doktorlardan mail yoluyla öğrendiklerim bunlar.Türkiye'de çoğu doktor steroidler konusunda bilgisizdir.Eğer bu konuyu kesin üretecek bir doktor arıyorsanız.Prof.Dr.Leon Saporta'yı tavsiye ediyorum.Steroidler konusunda uzmandır.

kısacası deca kullanmayın. :) bilgiler için çok teşekkürler. hakkında hiçbir yerde yazmayan şeyler bunlar.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Decasiz bulk.kürü mu olur

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir