İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: İlk kürüme başladım
dün 3. enjeksiyonları yaptık, bu 3. hafta, kilo alımı çok yavaş oluyor ama 4. 5. haftaya kadar umutsuzluğa kapılmak yok, tam gaz devam ediyorum. kürden önce günde 4-5 hareket çalışırdım 4-5 gün çekerdim acısını şimdi günde 9 hareket yatığım ve üstüne de karında 4-5 hareket yaptığım günler oluyor, ağrısı çok az ve max 1-2 gün sürüyor (bacak dışında tabi ki). Bir de testesteron enjeksiyonundan sonra 2-3 gün ağrıdan felç geçiriyordum, hocam volteren jel önerdi sürdüm bir kaç kere ve ağrı %60-70 azaldı. İyi ki varsın volteren jel 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Bacak iyidir .steroid bacagi gelistirebilecegin buyuk bi sans iyi degerlendirmeni oneririm.
Birde enjeksiyonlarni bacak gunlerne denk getrmye calisrsan daha iyi olur
Birde enjeksiyonlarni bacak gunlerne denk getrmye calisrsan daha iyi olur
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
hadi bakalımm tam gaz devam takipteyim başarılaaar 

Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
sağolun arkadaşlar bu arada bazı ağırlıklarda %150 oranında artış yaptım. MaşAllah'ım var bu aralar Örn: Bench preste, salondakiler şaşırmaya başladı artık
inşAllah böyle de devam eder

-
- Yeni Üye
ferdi kardeşim kür sonunda veya ortalarında da olur fark etmez , bi before/after fotoğraf atarmısın. hatta her hafta bile atsan olur yani. gelişimi görsel olarak görmemiz daha yol gösterici olur. hem senin için de motivasyon olmuş olur. 

Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
okey o zaman beklemedeyiz 

-
- Yeni Üye
Arkadaşlar şimdi size anlatacaklarıma inanamayacaksınız. Az önce 4. Hafta enjeksiyonlarımı yapacaktım. İlaçları çıkarttım bir baktım boldenonun dibinde bir enjeksiyonluk ilaç ya var ya yok. Birde testesterona baktım nerdeyse daha yarım duruyor. Acaba boldenon bir şekilde döküldü mü ne yaptı diye düşünüyordum ki birden dank etti. Ben enjeksiyonumu benim bir arkadaşa yaptırıyorum. Geçen hafta da işte yine o yapacaktı. Neyse sohbet muhabbet derken o ara bende ilaçları hazırlıyorum. İlk boldenonu çektim sonra onu koyup diğerini aldım zannediyorum ama öyle değilmiş. Boldenonu koyup yine boldenonu almışım elime. Biri boldenon biri testesteron diye sen tut ikisini de boldenon enjekte et. Lan ilacı vurduk aradan bir saat ya geçti ya geçmedi vücut ısım bir yükseldi. Kalp deli gibi atıyor. Elim ayağım titriyor resmen. Bende zannediyorum ki testesteron etkisini gösteriyor. Meğersem vücut sapıtmış ölümle burun buruna gelmişim. Neyse ben o ara yattım uyudum iki saat falan. Kalktım vücut normale dönmüş. Ama kalçalar şişmiş biraz. Neyse acı gerçeği bugün öğrendim işte. 400 yerine 800 mg boldenonla başımdan böyle bir olay geçti işte. Bugün yaşadığım için çok mutluyum. Bugünkü enjeksiyonları büyük bir dikkat ve titizlikle kendi kendime yaptım. Siz siz olun aman dikkat arkadaşlar 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir