ilk kürüm ve değerlendirme
ilk kürüm ve değerlendirme
merhaba arkadaşlar hocalar deca+enantat+danabol kürümün 3.haftasının 2. enjektesini perşembe günü yapacam sizinle paylaşmak istedim başlangıçta 85 kg idim simdi ise 90 kg mım 3 gün öncesine kadar günde 130-150 gr protein alıyordum 2-3 gündür 200 gr a cıkardım karbonhidratı temiz olanlardan almaya çalışıyorum yulaf makarna pilav gibi 250 ile 400 gr arası işimden dolayı fazla alamıyorum birde ilk olduğu için mide ilk hafta zorlandı vitamılerden dolayı şimdi biraz daha iyi, şeker ekmek fındık ezmesi gibi tatlı türlerini komple kestim şimdi sizlerden önerilerinizi bekliyorum bu deca tam olarak yayılmaya başladığında vucudumda birşeyler hissedebilecekmiyim veya nezaman karışır sivilce akne gibi şeyler le karşılaşmadım libidoda normal şimdilik fakat son iğneden sonra içten ayrı bi şişme oldu artı olarak kür boyunca 50 proviron alıyorum şimdilik böyle tavsiyelerınızı beklıyorum SAYGILARIMLA..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: ilk kürüm ve değerlendirme
5 kg almışsın zaten bu sürede daha ne gibi bir beklentin var ?
Beslenme iyi oldukça artarak devam edecektir merak etme
Şişlik için ise anti azeljik jel kullanabilirsin
Beslenme iyi oldukça artarak devam edecektir merak etme
Şişlik için ise anti azeljik jel kullanabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
danabolu 25 sabah 25 akşam ac alıyorum testo 500 deca 400 enes kardeşim
lennox hocam beklentim sizlrin tavsiyeleri ve tecrübeleriniz ilk kür olduğu için ilacların vucuttakı etkilerini hissetmek babında sordum birde 4 haftadan sonra herşey başlar dedikleri için bi beklenti içindeyım ama antremanlarda fark etmeye başladı saygılarımla
lennox hocam beklentim sizlrin tavsiyeleri ve tecrübeleriniz ilk kür olduğu için ilacların vucuttakı etkilerini hissetmek babında sordum birde 4 haftadan sonra herşey başlar dedikleri için bi beklenti içindeyım ama antremanlarda fark etmeye başladı saygılarımla
olabilir ama cok araştırdım genelde benim kilomdaki lerin ilk kürü hemen hemen böyle deca yı kilo başına 4mg oneriyorlar
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir