İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
guvgun
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İlk kürüme başladım

Mesaj gönderen guvgun »

Hocam, enjeksiyon yapmayı öğren kendi enjeksiyonunu kendin yap derim. Başlarda biraz ağrılı olabilir ama en iyi kendin yaparsın.
Ben başta 25 yıldır kür yapan salon hocama yaptırıyordum, mutlaka en az iki gün ağrıyordu. Baktım bu iş böyle olmaz dedim, kendim yapmaya başladım. İlk başlarda biraz ağrılı oluyor, fakat sonralardan enjeksiyon esnasında bile ağrımamaya başladı. Hele ki sonrasında hiç ağrımıyor.
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

Arkadaşlar kürümde dün 1 hafta doldu ve 2. enjeksiyonları yaptık, yalnız sol kalçaya enjeksiyon yaptıktan sonra sol bacağımda bir seğirme başladı ve hala devam ediyor, bacakta herhangi bir ağrı sızı yok ama seğiriyor işte, dünden beri ölmediğime göre büyük ihtimalle damara falan gelmemiştir, zaten baktık yani pistonu çekince hava kabarcığı geldikten sonra sıktık ilacı, ama acaba sinire falan mı geldi diye düşünüyorum, çünkü ara ara sürekli seğiriyor yani bacağım, ne diyorsunuz bu konuda, var mı bir fikriniz ?

Ondan sonra küre gelecek olursak testesteron hala etkisini göstermedi, birde kürle bir alakası var mıdır bilmiyorum ama bu küre başladıktan sonra acayip derecede balgam çıkarmaya başladım, içimden mikrop akıyor sanki.. İlk hafta olarak böyle yani, gelişmeye başladığımı hissediyorum artık, kaldırdığım ağırlıklarda da artış başladı (şimdi ilk haftadan ne çabuk dediğinizi duyar gibiyim ama durum böyle yani :) ) kendimi de gayet iyi hissediyorum, şuana kadar herhangi bir sorun yok çok şükür, kür boyunca gerçekleşen hacim ve kilo artışlarını kür sonunda verecem sizlere, o biraz süpriz olsun :)

Ha bir de kürden 3 hafta önce falan bazı testler yaptırdım kürde oluşacak etkilere karşı, prolaktin seviyem 108 falan çıktı doktor mr falan istedi beyinden, mr da bir sorun çıkmaynca dün bir daha ölçtüler prolaktini, 34 e düşmüş, bunda kürün de bir etkisi olduğunu düşünüyorum, doktor gayet iyi öncekine göre dedi, 1 ay sonra tekrar gel dedi, ilaç kullandığımı falan söylemedim yani :) neyse şu seğirmeye bir fikir üretin moralim bozuyor yaw
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

bacak seğirme olayına dair bir tecrubem yok malesef birşey diyemeyeceğim.

ama şu kür konusunda çok acele ediyorsun biraz sabret 4-5. haftadan önce birşeyler olmaz anlamalısın :D
onun dışında balgam olayı çok önemli bana kalırsa , çünkü steroid bağışıklık sistemini düşürüyor. vücudun mikroplara , bakteri ve virüslere karşı daha savunmasız oluyor dolayısıyla. gerekli vitamin , mineral ve koruyucuları tam ve eksiksiz olarak almalısın. akciğerlerin bir mikroba mağruz kalmış olabilir veya hava kirliliğinden de olabilir tabi mevsim değişimi gibi faktörler bronşların daha fazla kirlenip balgamın artmasına sebep olur ama yine de söyliyim dedim. yine de bir akciğer filmi çektirmenin gerektiğini düşünüyorum.

onun dışında ölçümleri yaptırman güzel. doktora da steroid kullandığını bence hiç bi zaman söyleme. çünkü ben hangi doktora söylediysem hakkında hem birşey bilmiyorlar hem de aptal aptal triplere giriyorlar niye kullandın salakmısın sen diyen bile oldu bu kadar küt bakıyorlar olaya. insan biraz açık olur yeniliğe ve riske. ama durum türkiyede malesef böyle. neyse başarılar diliyorum gelişmeleri yazmanı bekliyorum takipteyim , başarılar :)
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Balgama karsi nac 6oo kullan 1hafta sinrasinda apikobal veya multivitaminle devam et
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

cevaplarınız için sağolun arkadaşlar, bacaktaki seğirme 1.5 gün falan sürdü sonra geçti, hoca sinire baskı yapmış olabilir ondandır 2-3 güne geçer demişti geçti de çok şükür. Ben neden korktum biliyor musunuz, ben enjeksiyon yapmasını biliyorum ama kendime hiç yapmadım, koldan veya bacaktan olsa yaparım ama kalçadan yapmaktan korktum doğrusu, onun için en yakın arkadaşlarımdan birine iğne yapmayı öğrettim o vurdu iğneyi, vurur vurmaz da seğirme başlayınca paniğe kapıldım bir an.. Balgam da azalmaya başladı ama hala devam ediyor, bu arada 2 gündür de ara ara kalbim ağrıyor, yarın bir kardiyoloğa gidip baktıracam, yanında akciğer filmi de isterim bakarız sonuca. Onun dışında kürde neden acele ediyorum onu da söyleyim; gelişememekten korkuyorum açıkçası. Şimdi daha önce böyle bir tecrübem olmadığı için, 4 hafta sonra gelişmeye başlasam 10 haftalık kürde geriye 6 hafa kalıyor, bir insan 6 haftada ne kadar gelişebilir diye düşünüyorum acelem ondan yani, neyse kendimi çok iyi hissediyorum bu aralar, söylemesi ayıp kaldırdığım ağırlıklar %40-50 oranında arttı, keyfim yerinde yani o açıdan, neyse biraz daha sabredelim bakalım, eğer bu kürden kalıcı olarak min 3 cm kol ve 7 kg kadar da hacim kazanırsam Mart ayında yeni bir küre daha girmeyi düşünüyorum, sonuçta 1 gram et bin ayıp örter değil mi :)
_BlackLight_
Yeni Üye

Kurlerinin arasina en az 4 yada 5 ay koy vucudun dinlensin
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

bak aslında 4 hafta geçtikten sonra 6 hafta kalmıyor. İlaç kana 2-3 haftada karıştığı için sana gelişim 4. haftadan itibaren hissedilir dedim ben. yani 4. haftadan sonra da geriye en az 8 hafta kalıyor. yani sen 10. hafta enjeksiyonundan sonra 2 hafta daha gelişmeye devam edeceksin çünkü ilaç hala kanında dolaşıyor olacak. ancak 13.-14. hafta gelişim durur. yani kaygılanma. beslenmene çok ama çok dikkat et. ne kadar iyi sağlam beslenirsen o kadar fazla hacim kazanırsın. gelişimlerini paylaşmaya devam et , konuyu takip ediyorum. başarılar :)
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Dediğin çok doğru ama ben biraz zayıfım, amacım bu 7 ay içerisinde 20 kg almak. Onun için ilk kür bittikten sonra 2.5 ay dinlenip 8 veya 10 haftalık bir kür daha yapmak istiyorum. Temmuz gibi de askere falan giderim büyük ihtimal, vücudu bu arada 8-10 ay kadar fazlası ile dinlendiririm diye düşünüyorum ama belli olmaz yani. Belki de bir daha hiç kür yapmam. Bu arada kürün başından beri apikobal kullanıyorum. Ben hayatımda tadı bu kadar kötü bir hap daha görmedim arkadaş. Nefesimi tutarak zor içiyorum. Bugün gidip kalp için ekg ultrason gibi birşeyler çektirdim kalple akciğer arasındaki damarda ufak bir kaçak mı ne varmış :D doktor önemli değil senede bir kontrol ettir ve sinir stres yapma birşey olmaz dedi ilaç falan da yazmadı geldim bende. Akciğer filmine de gerek yok balgam olur öyle dedi. İyi dedim geldim. Durum böyle yani. Bu arada abuk sabuk rüyalar da görmeye başladım kabus gibi. Birinde kendi sesime uyandım o psikolojik galiba. Neyse şu kür sağ sağlim bir biteydi bakalım.
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Teşekkürler angelcold, herşeyi her anı adım adım yazıyorum valla Okurken sıkılacaksınız diye korkmaya başladım artık :)
_BlackLight_
Yeni Üye

Cok skldik sana bi eksi :D

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir