Leon Labs
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Leon Labs
Leon da sahte sıkıntısı duymadım henüz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Optimum pharmanın sahtesine hiç rastlamadım.Öncelikle şunu forumda bir kesinliğe kavuşturalım arkadaşlar.Dünyada sadece eczane malları(human grade lerin) sahtesi olur.Hiç kimse kalkıpta ugl labs ın sahtesini yapmakla uğraşmaz.Satıcı ile problemin varsa güvenmiyorsan sana verdiği iletişim mailini firmanın contact bölümünde siteye bizzat sorarsın.Eğer firma kişiyi onaylıyorsa zaten o güvenilir satıcıdır o firma için.
SteroidForumTr - Admin
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Arkadaşlar ürün konusunda bana güvenebilirsiniz firmanın yasal websitesine girip(http://www.leon-labs.com) contact sekmesine tıklayıp firmaya mail atabilir benim mail adresimi verip onaylı satıcıları olup olmadığımı sorabilirsiniz.Ayrıca ürün kutularının altında onay kodları var yeni gelen partilerde artık sitesinde onay numarasına göre onaylama yapabileceksiniz.Ürünler bana yurtdışından ups ile geliyor inanmayan arkadaşlara özelden kargo faturalarınıda yollayabilirim herkese iyi çalışmalar.
Merhaba abilerim,kardeşlerim foruma yeni üye oldum.Leon Labsın winstrol testesteron propionat ve masteronunu denemek istiyorum daha önce kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Ben definasyon kürümde kendimde kullanmıştım testosterone propionate ve winstrolunu libido artışı ve kısa sürede gösterdiği güç le orjinal olduğu belliydi 3. haftanın sonundada winstrole bağlı kas kramplarını yaşamaya başlamıştım.Masteronunu kullanmadım ama birebir kullananlardan olumlu yorumlar duydum
goodyear tesekkur ederim bilgilerini paylastıgın icin.Bende kullanıp bilgilerimi paylaşırım.
2.küre başlayabiliriz arkadaşımla Fiyat listenizi özel den atarsanız ve bi kür programı hazırlarsanız sevirim saygılar..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir