1 yıldaki değişim
Re: 1 yıldaki değişim
müthiş değişim. ben 2 senedir bilinçsizce yapıyorum yağlanıp zayıflamak dışında bi değişim katedemiyorum 

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bilinçli bir 3 ay yap @ndrug o değişim göremediğin yılların bu sefer altyapı olarak katkısını göreceksindir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
İns hocam agzinizdan bal damliyor
ama hem okul hem is hem spor birlkte cok zor oluyo. Haftanin cuma ctesi pazar gunleri antreman yapamiyorm sakaryada okulda oldugmdan. Diger 4 gundede hc bi program uyduramadm oyle taklmacayla gecdi smdiye kadar.

- onur_odabas
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 3 kez
valla steroıdsız vücuduna bakılırsa spordan eser yok, ama artık yapmış bitirmişin yine de diyecegim vücudu doğal yollarla bi yerlere getirmeden girmek steroıdın yararlarından tam yararlanamamak demek..yine de tebrik ederim bi de poz vermeyi öğrenirsen tmm..

- Bulgaristanbul
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 17 kez
Çok başarılı kardeşim seni gerçekten tebrik ederim bir sene içerisinde kendinden bambaşka biri yaratmışsın 

Hayatta iki şeye hakkım olduğuna karar verdim:Özgürlük ve ölüm birine sahip olamazsam öbürünü isterim,çünkü hiçkimse beni canlı canlı tutsak edemez...
Mutluyken Söz Verme,
Üzgünsen Cevap Verme,
Öfkeliysen Karar Verme...
Mutluyken Söz Verme,
Üzgünsen Cevap Verme,
Öfkeliysen Karar Verme...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Gelişim daha da iyi olacaktır eminim şimdiden başarılar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir