Deca 200 +Enantat 250 7.hafta Resimler 5. sayfada
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Re: Igne sonrası aci ve şişkinlik 5.gun
kardesim benim arkadasımda sustanon kullandı 10 hafta ilk iki hafta nerdeyse yürüyemedi ağrıdan bacağım kırılmıs gibi acıyor diyordu.
iki haftadan sonra ağrı bayağı azaldı dedi ama şişlik devam etmiş yeşil uçlu iğne ile kalçadan oluyordu oda sanırım bünyeden bünyede değişyor biraz bazı insanda bişey olmazken bazısında ağrı ödem oluşuyor.
iki haftadan sonra ağrı bayağı azaldı dedi ama şişlik devam etmiş yeşil uçlu iğne ile kalçadan oluyordu oda sanırım bünyeden bünyede değişyor biraz bazı insanda bişey olmazken bazısında ağrı ödem oluşuyor.
yahu ne biliyim igneden sonra 5-6 gun hala siskinlik agri yuyuyememe gibi zorluklarim var.
Ilaclarin markasi balkan pharmaceuticals testosterone 250
Mavi uclu igneyle yan bacaktan oldum. ilk önce cok hafif siringayi cekip kan gelip gelmedigine baktim, ondan sonra yavas yavas enjekte ettim.

Ilaclarin markasi balkan pharmaceuticals testosterone 250
Mavi uclu igneyle yan bacaktan oldum. ilk önce cok hafif siringayi cekip kan gelip gelmedigine baktim, ondan sonra yavas yavas enjekte ettim.
-
- Yeni Üye
neden olur böyle arkadaşlar rica ediyorum birisi yardimci olsun. igneyi nerden yapsam daha iyi olur?
bi arkadasta diyorki iğneyi sokar sokmaz enjekte et hic geri çekip hava mi geliyor kan mi geliyor diye bakma direk içine bas diyor bende her seferinde az bişi geri çekip kontrol ediyorum kan mi baloncuk mu geliyor diye
bi arkadasta diyorki iğneyi sokar sokmaz enjekte et hic geri çekip hava mi geliyor kan mi geliyor diye bakma direk içine bas diyor bende her seferinde az bişi geri çekip kontrol ediyorum kan mi baloncuk mu geliyor diye
-
- Yeni Üye
eyvallah vurmayayimda nasıl olcsk bu is? bugun 5 gun diğer iğneyi vurmam lazim ama daha bacagim iylesmediki gideyim bi daha yaptirayim. tutki buda siser agri yaparsa biterim valla
kalca ve omuz diyolar ikisinden birine yaptiricam ama bacagim sis hala

-
- Yeni Üye
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bir de uzman birine yaptırıp kıyaslamanı öneririm kendi yaptığın zamankiyle
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir