Enjekte Ama Nerede?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Araf
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Re: Enjekte Ama Nerede?

Mesaj gönderen Araf »

lazka yazdı:başka ne alternatif olabilir ki ya kendin yaparsın yada ücretini verip hemşire bulursun

Alternatif derken siz veya çevrenizdekiler nasıl hallediyor manasında sordum :)
canberk1188
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen canberk1188 »

kendin rahatlıkla yapabilrisin.
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen universal. »

basındada sık duyduğumuz yanlış iğne yüzünden felç oldu sözleri aslında doğrusu yanlış yere vurulan iğne yüzünden felç oldu olmalıdır.Enjeksiyonu bende kendim yaptım bilmeden Allahtan bişi olmadı ama kimseye tavsiye etmem risk almayın bazı özel hastaneler yapıyor diye biliyorum recetesiz.Enjeksiyonu kasa yapmak şart eğer enjeksiyonu yanlışlıkla damara yaparsanız ilacın etkisine bağlı olarak şok buan bağlı kalp krizi ve ölüm yaşarsınız ama siyatik sinire denk getirirseniz yine ilacın etkisine bağlı olarak bacaklarda hareket kısıtlılığı yada en kötü ihtimal vucudun alt kısmı tamamen felç olur ki Allah korusun ...
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

vallaha benim steroid kullanan arkadaşlarımın çoğu kendi vuruyor çünkü her eczanede veya sağlık ocağında durumunu anlamazlar yani sana tavsiyem kuyruk sokumundan çapraz şekilde bir karış al popoyu çapraz şekilde ikiye böl yani dış tarafa doğru olan bölüme yapmaya bak hem kendin vurusan daha iyi enjekte edersin ama ben uğraşamam dersen hemşire bulman gerek bana sorarsan kendin yap yardımcı oluruz burdan elimizden geldiği kadar
desparado
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen desparado »

Araf yazdı:Mrb arkadaşlar bir sorum olacak neredeyse hiçbir yerde cevabını bulamadım sizler yani steroid kullananlar iğneleri nerede yaptırıyorsunuz? Daha çömez olduğum sıralar sağlık ocağında yaptırmak istemiştim fakat kabul etmemiştiler doktor reçetesi falan getir dediler. Yaptırmak istediğim steroid ise sustanondu. İki sorum olacak iğneleri nerede sorunsuz bir şekilde yaptırabiliriz? ikinciside iğne yapmayı bi yerde öğrenmek mümkün müdür öğrenilirse ve yapılırsa riskli bir durum olur mu ? teşekkürler

Nerede ikamet ediyorsunuz?
Araf
Yeni Üye

Mesaj gönderen Araf »

Tekirdağ/Çorlu da ikamet ediyorum. Kurs falan olsa gidip yazılacamda yok işte :)
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Özel klinikleri yoklayın,benimki gibi güzel bir hemşire arkadaş portföyünüz de oluşur onlarca :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
ilkeradv
Yeni Üye

Mesaj gönderen ilkeradv »

Aşagidaki youtube linkinde cok aciklayici bilgiler mevcut.
http://www.youtube.com/watch?v=PdlduQ4G20g
ferdi
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

ben yaklaşık 6-7 eczaneye sordum normal enjeksiyonu bile yasaklamışlar, birine durumu anlattım olmaz dedi tabi haliyle, dün pçt deki ilaçları almaya gittim aynı eczaneye,pçt listesi bir poşet ilaç yaptı, adamdan tekrar bir rica da bulundum biz yapamayız da abim bir sağlık kruluşunda çalışıyor ona söyleriz yapar dedi, adama orda yaptırdım, ödemeyi yaptım her hafta yapmasada yaptıracak yani, sağolsunlar :)
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

İşin en büyük sıkıntısı bu işi bilene yaptırın muhakkak
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 8 misafir