İLK KÜR YARDIM LÜTFEN
İLK KÜR YARDIM LÜTFEN
Herkese selam arkadaşlar vaktinizi ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler sımdıden. Yaşım 21 boyum 1.70 kilom 75, 2 senelik spor geçmişim var ve 3 aylık bulk kürüne girmek istiyorum ilk kurumde ulasabilceğim ilaclar sustanon primobolan ve danabol bunları nasıl ve kac mg kullanmam gerekiyo ? Sustanon haftalık 250mı 500mg mı olmalı sızce ?
Ve ayrıca vücudun cok su tutmaması için ve jinekomasti için ekstra ilaçlar kullanmam gerekirmi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Ve ayrıca vücudun cok su tutmaması için ve jinekomasti için ekstra ilaçlar kullanmam gerekirmi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: İLK KÜR YARDIM LÜTFEN
Sustanon.haftalik 5oo olmali asiri su tutmamak icin proviron eklersen isini gorur jinekomasti.baslangici olursa nolvadex kullanabilirsin basarilar
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Her 5 günde bir 250 mg Sustanon yani 10 günde bir 500 mg oluyor
Her 7 günde bir 300 ya da 400 mg Primo
Bu ikisi 10-12 hafta sürebilir
İlk 4 hafta hergün günde 30-50 mg danabol
Çok su tutmaması için: 2 günde bir yarım tablet arimidex
Bu ayrıca jineko başlangıcını da bloke eder
Her 7 günde bir 300 ya da 400 mg Primo
Bu ikisi 10-12 hafta sürebilir
İlk 4 hafta hergün günde 30-50 mg danabol
Çok su tutmaması için: 2 günde bir yarım tablet arimidex
Bu ayrıca jineko başlangıcını da bloke eder
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
5 günde bir 250 mg sustanon,haftada 500 mg primobolan ağır gelirmi peki ??
Saç dökülmesinde korkuyorum onun için çinko kullanmam yeterli olucakmıdır ?
-
- Yeni Üye
Danabol 60 tablet yeterlı olucakmıdır 3 hafta gunde 3 tane olarak ? cevaplarınızı beklıyorum..
-
- Yeni Üye
teşekkürler iğnelerin sırasının bi önemı varmı gün ve öncelik olarak ?? Haftaya suanki fotolarımı atıcam kürden sonrada(aralıkta baslıcam) son halimi paylasıcam insallah..
x
En son carizmali tarafından Çrş Nis 23, 2014 11:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider] ve 0 misafir