Testo Tablet ? Yardım ve önerilerinzi bekliyorum.( Resimli )

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
BurakSpd
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Testo Tablet ? Yardım ve önerilerinzi bekliyorum.( Resimli )

Mesaj gönderen BurakSpd »

Merhaba saygideger hocalarim ve degerli arkadaslar..

Önceden küre girmeyi dusunuyordum yaglanma oldugu icin biraz daha kardio vs calisarak ilk kurumu lennox hocamin önerisiyle seneye planlamiştim..

Şimdi asil sorum seneye planladigim kür zamanım gelene kadar testo tablet kullanirsam (10-12 ay) yararini gorurmuyum.

Günluk 1 saat kardio (kosu bandı , merdiven) ve 3 saat bolgesel agirlik calisiyorum.
Yaş 20 , kilo 96 , boy 1.91

L-Carnitin tablet ve dusuk calorili protein almaktayım.
Finlandiyada yasamaktayim alisverisi internet uzerinden yapiyorum , hangi tablet benim icin daha uygun olur bilmiyorum umarim site paylasim yasak degildir.. hangi urunu kullanmami önerirsiniz ??
http://www.fitnesstukku.fi/cgi-bin/ibut ... butik.fcgi

Searc'a testo yazdiginizda mevcut urunleri gorebilirsiniz.Tesekkur eder bilgilerinize sunarim . :)

Resimler

Resim
Resim
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Testo Tablet ? Yardım ve önerilerinzi bekliyorum.( Resim

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Testesteronun tablet versiyonu yoktue(virigen varmis eskierde oda uretilmiyor )bu sitedekilerde supplement steroid degil
BurakSpd
Yeni Üye

_BlackLight_ yazdı:Testesteronun tablet versiyonu yoktue(virigen varmis eskierde oda uretilmiyor )bu sitedekilerde supplement steroid degil

Cevap icin tşk hocam yalniz siteden arama bölümüne testo yazip arattiginizda tablet testo urun listesine ulaşabilirsiniz hocam.

Onerilerinizi bekliyorum.
_BlackLight_
Yeni Üye

Cikan urunlee testesteron degil testesron tetikleyici supplementler ek gidalar fsyda verecegini dusunmuyorum
BurakSpd
Yeni Üye

_BlackLight_ yazdı:Cikan urunlee testesteron degil testesron tetikleyici supplementler ek gidalar fsyda verecegini dusunmuyorum

Peki tşk ederim hocam.
Seneye kür düsunuyorum ilaclari nasil temin ederim burdaki fiyatlari cok uçuk..kargoyla gonderim saglanab8lirmi yada ucak yolculugumda yanimda tasimama izin verirlermi sikinti cikartirlarmi bilgin varmi hocam?
_BlackLight_
Yeni Üye

Ucak la burdan cikarabilirsin belki ama oraya sokarken sikinti cikabilir.buradaki saticilarla irtibata gecebilirsin yurtdisina cikarsa biri ciktiklari ulkeden sana kargolayabilirler yada turkiyeden gonderebilirlerse burdan yollarlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir