P.C.T İCİN YARDIM

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
korku
Yeni Üye

P.C.T İCİN YARDIM

Mesaj gönderen korku »

Merhaba ben daha once sizin bana kazandirdiginiz bilgiler dogrultusunda bir kure girdim son haftamdayim kurum soyle idi :

1-10 hafta : test enantat 500mg
1-10hafta : primobolan 300mg ( 1 , 2 ve 9 la 10. Haftalar 200mg )
Kur boyunca : 60 mg cinko
C vitamini
Enginar hapi
B komplex
Gaspari amino 8000
Amix nutrition protein
Gaspari creatin

Cok guzel bir kur oldu mukemmel bir diet yaptim . Acik konusmak gerekirse diet dememeliyim cunku beslenme rutinim uzun zamandir bir sporcunun yapmasi gerektigi gibi ; asla seker kullanmiyorum herzaman komplex karbonhodrat bulunduran gidalar tuketirim ve proteinle orani 2:1 'dir .

Hersey cok guzel fakat kur bitti bitecek pct hakkinda soru isaretleriyle doluyum . Nasil bir pct izlemeliyim .

21 gum boyunca hergun 500 pregly uygun mudur ? Yoksa degilse nasil yapmaliyim ?

Not: yanlis anlasilmak istemem lutfen yonledirdiginiz ilaclari neden sectiginizi aciklayin ? Yardimci olan butun hocalarima simdiden cok tesekkur ederim[img][img][/img][/img]
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: P.C.T İCİN YARDIM

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ooo ne guzel herkes kur yapsin kur sirasnda fotoraf atmasin before after yapip.gelismini gostermesin sonra pct de yardim istesin nebicim duzen.bu boyle -_-

Saka yaptim tabiki :D.gecmis olsun. Sevgili korku.

Pct icin 21gun boyunca 5ooui pregnly tamamen.yanlis.testislerinde kuculme yoksa ki tahmin ettigm kadaryla olmamistr eger kuculme olmadysa

21 gun boyunca 4o mg nolvadex ve 2oo mg klomen isini gorur

Eger kuculme olduysa 1 adet 15oo ui pregnly ve diger yazdiklarmla tamamlayabilirsin
korku
Yeni Üye

Re: P.C.T İCİN YARDIM

Mesaj gönderen korku »

Teşekkür ederim blacklight ama neden nolvadex artık nolvadex eskide kalmadımı ve neden klomen bunların hiçbir bilimsel açıklaması yok mu ? Nasıl resim atacagımı bilemiyorum ama söyle paylaşabilirim before and afterı
After http://instagram.com/p/e5Ul9TPKiG/
Before http://instagram.com/p/cbxoD5PKrW/

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir