clen - trenbolone - propionate - winstrol ve masterona diyecek birşey yok. zaten bunlar definasyon ürünleri.
trenbolone un yerine bişey koyamazsın. trenbolone ilk kür için fazla. trenbolone kullanmayacaksın.
prop -winstrol - masteron - clen ile kombinasyon yapabilirsin.
Boldenone un kimyasal yapısı ve çalışma mantığını araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksındır.
masteron un yağlı vücutta verimlilik oranı düşüktür diye birşey yok.. buda tamamen uydurmadır. Definasyonda diyet yapıp yağ yakmazsan ve herşeyi ilaçtan beklersen ozaman dediğin doğru olur ama.. Sadece definasyon ilaçları kullanarak define olmayı beklersen istediğin sonuca varamaman normal.. diyet beslenme yada definasyon beslenmesini de bilmek gerekir.
kolay gelsin.
Yaz Öncesi Definisyon Kürü
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Yaz Öncesi Definisyon Kürü
uncle hocam hala deca-tren vs.. nor-19 la neden boldenon kombıne edılemıyor cok arastırdım fakat gerek yabancı forumlarda gerek burada deca-boldenonun cok cok ıyı sonuc verdıgı yazılmıs.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
1-16 hafta 400 mg testosterone propionate
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-8 hafta 300 mg masteron
8-16 hafta 200 mg winstrol
1-12 hafta clenbuterol bu kür uygulanabilirmi .amaç hacim yapmadan bu kürü uygulamak nasıl olur 95 kg 176 mezamorf bir sporcu için bb geçmişi 4 sene
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-8 hafta 300 mg masteron
8-16 hafta 200 mg winstrol
1-12 hafta clenbuterol bu kür uygulanabilirmi .amaç hacim yapmadan bu kürü uygulamak nasıl olur 95 kg 176 mezamorf bir sporcu için bb geçmişi 4 sene
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Winstrolü son 6 haftaya tablet olarak koyardım
Masteronu son 8 haftaya koyardım,hem lean muscle için daha iyi etki verir hem de artmakta olan östrojeni (propionattan dolayı) baskılardı
Clenbuterol de 8 hafta kullanır 2 hafta nadasa bırakır sonra bir 4 haft daha devam ederdim
Masteronu son 8 haftaya koyardım,hem lean muscle için daha iyi etki verir hem de artmakta olan östrojeni (propionattan dolayı) baskılardı
Clenbuterol de 8 hafta kullanır 2 hafta nadasa bırakır sonra bir 4 haft daha devam ederdim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
hocam peki amaç define fakat aynı zamanda kas hacmi artıırmak ise pripionat boldenon wistrol kullanımı getirisi iyi olur mu forumdakı bazı arkadaslar ne kadarda definasyonda boldenon yok deselerde kas hacmide artırmayı böle istiyorum masteron da eklense tadından yenmeyen bir kür olabilirmi benim için ???
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir