Deca 200 +Enantat 250 7.hafta Resimler 5. sayfada
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Dianabol Sonrasi kilo alimi
İnsülin iğnesi dediğinizin ucu da insülin iğnesi ucuysa ilaçlar kasa zerk olmuyor haberiniz olsun
Defalarca söyledik yine söyleyelim kas içi ilaçlar insülin iğne ucuyla kasa iletilmez
Defalarca söyledik yine söyleyelim kas içi ilaçlar insülin iğne ucuyla kasa iletilmez
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
aynen hocam kasin icine tam anlamıyla enjekte edemedik, deri altında kaldı 3 gündür ayagımın üzerine basamiyorum. yaptık bu hatayı bi kere. şimdi kas testo yu emiyor (diye tahmin ediyorum) ama böyle canımı yaka yaka kac gündür can cekisiyorum.
hocam normal iğne sipariş ettim fakat iğne çarşamba günü geliyor fakat benin pazar günü yapmam lazım ve iğne bulamıyorum. sorum şu iğneyi çarşambaya sarkitsam ne olur?
hocam normal iğne sipariş ettim fakat iğne çarşamba günü geliyor fakat benin pazar günü yapmam lazım ve iğne bulamıyorum. sorum şu iğneyi çarşambaya sarkitsam ne olur?
uzun ester olduğu için sorun olmazda iğneyi eczaneden gidip isteyebilirsin
yurt disindayim be dostum burda eczaneden alınmıyor öyle şeyler. gecikmeli olsa bişey olmaz mı diyorsunuz? benim bildigim zamaninda yapmak cok önemli 5 gun arayla
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Uzun ester ilaclarda 1 2 gunluk kaymalar sikinti yaratmaz rahat olabilirsiniz fakat eksik gectiginiz.bie haftayi diger hafta yuksek dozaj yaparak kapatmaya calismayin
blacklight dostum yapmis oldugum hata hakkinda tibbi bilgin varsa beni aydinlatirsan cok sevinirim.
Tutup insulin ignesi ile ilaci enjekte etmeye calistim igneyi basmadan önce geri cekip kan mi yoksa hava mi geliyor diye baktigimda baloncuktan baska bisey gelmiyordu biraz bekleyip yavas yavas enjekte ettim. ve igneden sonra 3 gundur ayagimin uzerine basamiyorum.
Sisme morarma yok fakat dokundugun zaman ve yurudugun zaman ust bacak aciyor. Bugun 3, gun daha hafif hafif yurumeye basladim.
tahminim ilac derinin altinda kaldi ve kas bunu yavas yavas emicek. Ama emene kadar bu sekilde bana aci veriyor ?
Yoksa yaptigimiz igne bosa mi gitti ? Ilaca ne oldu peki ? kANA karisirsa cok sakat durum olur ?
Tutup insulin ignesi ile ilaci enjekte etmeye calistim igneyi basmadan önce geri cekip kan mi yoksa hava mi geliyor diye baktigimda baloncuktan baska bisey gelmiyordu biraz bekleyip yavas yavas enjekte ettim. ve igneden sonra 3 gundur ayagimin uzerine basamiyorum.
Sisme morarma yok fakat dokundugun zaman ve yurudugun zaman ust bacak aciyor. Bugun 3, gun daha hafif hafif yurumeye basladim.
tahminim ilac derinin altinda kaldi ve kas bunu yavas yavas emicek. Ama emene kadar bu sekilde bana aci veriyor ?
Yoksa yaptigimiz igne bosa mi gitti ? Ilaca ne oldu peki ? kANA karisirsa cok sakat durum olur ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Ilac kaniniza karismayacak .ilacin oldugu yerde .ödem olusumu olacak ve vcudunuz.bunu. emene kadar bekleyeceksiniz
Yaptiginiz ilac bosuna gitti yapabileceginiz birsey yok
Yaptiginiz ilac bosuna gitti yapabileceginiz birsey yok
bguzelsoy ağrı olması çok normal ödem oluşu başladımı bide 5 cc li,k siyah uçlu enjkesiyonu almadan basma ilaçı kullandığın ilaç vicudda 21 gün aktif kalır 1 2 gün pek bişe fark etmez
igne sonrası aci ve şişkinlik
arkadaşlar ne olur yardimci olun
250/testo yapıyorum ve bu 2.haftamdayim ilk haftada ust bacaktan yaptim 1 hafta yuruyemedim insülin ignesiyle yaptıgim icin yanlis oldu zannettim adam akıllı igne aldık ve yan bacaktan yaptım yine aynısı zar zor yürüyorum ve bacagim igne yaptigim yer şişti. yanlış olan nedir ben niye sürekli acı cekiyorum veya igne yaptıgim yer cok acıyor, nereden igneyi yapmam gerekiyor? şişmesi ve bu kadar acı vermesi normal mi? 5.gun önce yaptim igneyi hala bacak aciyor
250/testo yapıyorum ve bu 2.haftamdayim ilk haftada ust bacaktan yaptim 1 hafta yuruyemedim insülin ignesiyle yaptıgim icin yanlis oldu zannettim adam akıllı igne aldık ve yan bacaktan yaptım yine aynısı zar zor yürüyorum ve bacagim igne yaptigim yer şişti. yanlış olan nedir ben niye sürekli acı cekiyorum veya igne yaptıgim yer cok acıyor, nereden igneyi yapmam gerekiyor? şişmesi ve bu kadar acı vermesi normal mi? 5.gun önce yaptim igneyi hala bacak aciyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir