Sizce küre girmelimiyim ? (Resimli)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
BurakSpd
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Sizce küre girmelimiyim ? (Resimli)

Mesaj gönderen BurakSpd »

Öncelikle lennox hocam tum konularini takip etmekteyim bizleri aydinlattiginiz icin tsk..

Şimdi degerli hocalarım toplamda 3 senelik aralikli olarak spor gecmisim varYaş 20.Boy 1.91 , kilo 98 ..

Kürlerde yeniyim pek fazla bilgim yok.yurtdisinda yasiyorum.

Sizce küre girmelimiyim , yada hangi yolu izlemeliyim bilemedim.

5 aydir surekli gidiyorum.

Hergun 1 saat cardio( 500 cal) koşu bandı.Toplamda 4 saat gunluk salonda oluorum.

Ve agirlik calismalari yapiyorum.yol gosterirseniz sevinirim..
Resim

[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://j1310.hizliresim.com/1g/l/tpu7t.jpg[/im
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Sizce küre girmelimiyim ? (Resimli)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Yaglanmaya dayali jinekomasti var bunu gozardi etmeden bir kure grin
BurakSpd
Yeni Üye

_BlackLight_ yazdı:Yaglanmaya dayali jinekomasti var bunu gozardi etmeden bir kure grin

Cevap icin tşk ederim üstad önerin varmı ? Yani yaglarimi yakip ayni zamanda kas kutlesini gelistiren birsey varmidir ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Formunu natüre yollarla daha da ilerletecek bir seviyedesin yani gelişim daha olur natüre şekilde
Kür işi tabii ki de opsiyonel yani kafaya koyduğunuz zaman girersiniz ve hakkını verirsen katkı da alırsın
Ama şu aşamada gerekli görmüyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
BurakSpd
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Formunu natüre yollarla daha da ilerletecek bir seviyedesin yani gelişim daha olur natüre şekilde
Kür işi tabii ki de opsiyonel yani kafaya koyduğunuz zaman girersiniz ve hakkını verirsen katkı da alırsın
Ama şu aşamada gerekli görmüyorum

Cevap için teşekkur ederim hocam soylediklerinizi degerlendiricegim, önümüzdeki 1 yıl boyunca kür icin altyapı hazirligi yapicam bunun yanı sıra,yaglardan kkurtulursam daha iyi kur sonuclari cikabilir diye dusunuyorum.
L-carnitin ve calori degeri düşük protein almaktayim,

Lennox hocam gunluk 1 saat cardio ve karisik olarak agirlik calisiyorum, yani bir gun gogus bir gun on arka kol ertesi gun sirt gibi..

Salonda saunada mevcut antremandan hemen sonra giriyorum yag yakimina destek olurmu acaba ?
Sizce nasil bir program izlemeliyim yada bana uygun bir program saglayabilirmisiniz..Şimdiden tesekkur ederim..
Saygılar...
Kullanıcı avatarı
lennox77

Kardio sabah aç karnına en etkili yağ yakımını sağlar (glikojen depoları boş olduğu için)
Ağırlık çalışmasından sonra da ekleyebilirsin. Uzun süre kardio yapmak yerine artan-azalan ritmik tempolar yağ yakımnı daha iyi sağlayacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
BurakSpd
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Kardio sabah aç karnına en etkili yağ yakımını sağlar (glikojen depoları boş olduğu için)
Ağırlık çalışmasından sonra da ekleyebilirsin. Uzun süre kardio yapmak yerine artan-azalan ritmik tempolar yağ yakımnı daha iyi sağlayacaktır

Ilginiz icin sagolun hocam sizce gunluk bolgesel agirlik calisma uygunmudur ?
Kullanıcı avatarı
lennox77

Bölgelere bölerek çalışman,çalışan adeleyi izole etmek için çok daha uygun olur. Daha iyi yoğrulur çalışılan bölge
BurakSpd
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Bölgelere bölerek çalışman,çalışan adeleyi izole etmek için çok daha uygun olur. Daha iyi yoğrulur çalışılan bölge

Peki ustadım teşekkür ederim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir