ilk kürümme ustalardan desdek
ilk kürümme ustalardan desdek
merhabalar ben bu spora 98 yılında başladım ve 2007 yılına kadar ararlıklı olarak devam ettim ve 2007 yılında rahatsızlıktan dolayı ara verdim ama bilirsiniz bu spor bi aşk işi vazgeçilmiyor simdi tekrar başladım iki ay oldu gecmişte hiç kür yapmadım ama bilinçsiz olarak bir kaç ilaç kullandım şimdi ise bi kür hazırlığı yapıyorum 178 boy ve 84 kilo dayım yağ oranımı ölçmedim ama bence biraz fazlam var
10 hafta test enentat 500 mg-(bvs labs)-
8 hafata deca 400 mg(bvs labs)-
6 hafta danabol(balkan pharma)
10 hafta provıron 50 mg
kürü hazırlığı böyle ve ilaçlarım hazır ek olarak
protein tozu+creatin
ve koruyucu olarak
apikobal+milk thistle+supradin+omg 3+zinco+ester c
kullanmayı düşünüyorum
pct olarak
kür bitimi 2 hafta sonra prengli 5000iu ve 4 hafta hergün 2 şer tablet nolvedex ve klomen
cok araştırdım deca yerine boldenon mu kullansam diye ama ilk olduğu için deca yı onerdiler ustadlardan kürüm için önerilerini bekliyorüm eksik yada fazla olan birşey varmı birde beslenme ve antreman setleri hakkında yardım istiyorum kür esnasında var olan yağlardan kurtulmanın bi yolu varmıdır saygılarımla ..
10 hafta test enentat 500 mg-(bvs labs)-
8 hafata deca 400 mg(bvs labs)-
6 hafta danabol(balkan pharma)
10 hafta provıron 50 mg
kürü hazırlığı böyle ve ilaçlarım hazır ek olarak
protein tozu+creatin
ve koruyucu olarak
apikobal+milk thistle+supradin+omg 3+zinco+ester c
kullanmayı düşünüyorum
pct olarak
kür bitimi 2 hafta sonra prengli 5000iu ve 4 hafta hergün 2 şer tablet nolvedex ve klomen
cok araştırdım deca yerine boldenon mu kullansam diye ama ilk olduğu için deca yı onerdiler ustadlardan kürüm için önerilerini bekliyorüm eksik yada fazla olan birşey varmı birde beslenme ve antreman setleri hakkında yardım istiyorum kür esnasında var olan yağlardan kurtulmanın bi yolu varmıdır saygılarımla ..
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: ilk kürümme ustalardan desdek
Kür dizaynı gayet ıyı pct de 5000 prengly fazla gelır kanımca 2adet 1500 iU yetecektır son testo ıgnesin den sonra provıronu kesıceksın ve 2hafta sonra 1adet 1500 iu prengly 5gun sonra 1 adet 1500iu prengly prengly vurulduğun gunden ıtbaren 3hafta boyunca 30 mg nolvadex +50-100 mg klomen alman yeterlidir saygılarımla ıyı forumlar
vallaha hocam bencede biraz erken gibi ama bu sezonu degerlendirmek istiyorum alt yapim var iki aydir yukleniyorum azda olsa vucudumda bi değisiklik var hissediyorum
ilaclarim hazir kisim diyince start vericem kür boyunca gorüs ve bilgilerinize ihtiyacim olacak saygilarimla
ilaclarim hazir kisim diyince start vericem kür boyunca gorüs ve bilgilerinize ihtiyacim olacak saygilarimla
5000 lik prengly çook fazla lennox77 prengly le ilgili bi yazısı vardı onu okumanı tavsiye ederim erkekliğim gitmesin diye prenglye sarılıyo millet halbuki 5000lik prengly yumurtalıklara baskı yapar prengly vurucaksan kür bitiminden 5 gün sonra 1500lük bi 5 gün sonra daha 1500lük prengly tabi yumurtalıklarda ufalma filan olmassa hiç bulaşma prenglye klomen ve nolvadex yeter 3 hafta 100 mg klomen 40 mg nolvadex bide kürde proviron u unutma 50 mg kolay gelsin
arkadaslar bu ilac eczanelerde varmi yada kar
isimdan sonra yarisini vurup yarisini diger hafta yapsak olurmu saygilar...
isimdan sonra yarisini vurup yarisini diger hafta yapsak olurmu saygilar...
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Pregnly normalde eczanelerde bulunur ama bu siralar yok piyasada bildigm kadryla izotonik steril suyuyla karistrdaktan cok.kisa bir sure sonra.enjekte etmende fayda var
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Doğum hastanelerinin olduğu yerlerdeki eczanelere bakarsan bulman şansın daha çok artar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir