selamlar
çok güvendiğim iki arkadaşdan biri deca ile süt ürünleri tüketmek decanın etkisini azaltır (tecrübe etmiş) diğer bir arkadaşda kesinlikle böyle birşey olmadığını söylüyor... yine başka bir forumda okudğum kadarı ile deca kullanırken kalsiyum almak decanın etkisini olumsuz etkileyebiliyor...
sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
deca ve süt ürünler...
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: deca ve süt ürünler...
Ben kendimden tecrube ettim.lor.peynirli makarna sabahli sutlu yulafla.decayla minimum 12 kilo alabiliyorum
samet_61 yazdı:sutten zıyade decaa alırken kalsıyum alınmaz denır... sehır efsanesı olabılır:d
aynen kalsiyumdan dolayı söylüyorlar zaten. black lor yediğini söylüyor sürekli ki lorun kalsiyum değeri yüksektir. ki protein tozu içiyoruz ondada kalsiyium illaki vardır (hiç dikkat etmedim)
bünyeye görede değişiklik gösteriyor olabilir net bir bilgi bulamadım
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bu kalsiyum efsanesi de yine ortaya çıktı 
Her kuş bitti bir leylek kaldı
Yiyin arkadaşlar Deca kürü yapıyorsunuz,lor yiyin,peynirli makarna yiyin,yağsız süt için

Her kuş bitti bir leylek kaldı

Yiyin arkadaşlar Deca kürü yapıyorsunuz,lor yiyin,peynirli makarna yiyin,yağsız süt için

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir