İLK BÜYÜME KÜRÜM VE ÖNERİLERİNİZ
Re: İLK BÜYÜME KÜRÜM VE ÖNERİLERİNİZ
Clen i ben ekledim elimde vardı en azından daha az bi yağlanma olur düşüncesiyle artı deca biteceği hafta aynı anda başlıyor boldenon benim aklımdaki perglny idi onuda çözüme ulaştırdım provironu 75 mg a yükselticem şimdi nasıl bir beslenme gerekli onun düşüncesindeyim
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
jooker yazdı:Clen i ben ekledim elimde vardı en azından daha az bi yağlanma olur düşüncesiyle artı deca biteceği hafta aynı anda başlıyor boldenon benim aklımdaki perglny idi onuda çözüme ulaştırdım provironu 75 mg a yükselticem şimdi nasıl bir beslenme gerekli onun düşüncesindeyim
cluen. aynı kur ıcınde yapmaktansa kur bıtımınde defınasyon kuru yap boldenon yada deca aynı kur surecınde olmasn yanı 12 hafta ornegın bır kur 4 hafta bolde 8 hafta deca gıbı yapma bıtıncede dıgeri gıbı ama ılla yapacaksan once boldenonla basla bu tarz kurler guzel gelısen ınsanlar var ama ben yınede deca ve boldenonu aynı cycle ıcınde kesınlıkle onermem kendımede o sekılde yapmam!!..
-
- Yeni Üye
jooker yazdı:Clen i ben ekledim elimde vardı en azından daha az bi yağlanma olur düşüncesiyle artı deca biteceği hafta aynı anda başlıyor boldenon benim aklımdaki perglny idi onuda çözüme ulaştırdım provironu 75 mg a yükselticem şimdi nasıl bir beslenme gerekli onun düşüncesindeyim
kırmızı et tavuk proteın agırlıklı beslen karbonhıdratı abartma cok cok yaglanırsın kur ıcındeyken yumurta sarısından uzak dur ozellıkle dıanabıol kullandıgın donemde,deca alınırken kalsıyum alınmaz dıye bır efsane daha var..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Clen aslinda kur icinde yaglanma acisindan.guzel.bi onlem ve basarilida uygulaniyor fakat tahminmce samet_61 de bunu dusunerek kullanma demistir.clen halsizlik ve istah kaybina neden oluyor ve kurun verimini azaltir bu yuzden kullanmni.bende onermem
-
- Yeni Üye
_BlackLight_ yazdı:Clen aslinda kur icinde yaglanma acisindan.guzel.bi onlem ve basarilida uygulaniyor fakat tahminmce samet_61 de bunu dusunerek kullanma demistir.clen halsizlik ve istah kaybina neden oluyor ve kurun verimini azaltir bu yuzden kullanmni.bende onermem
moruk buyume kurunde yagda olacak suda tutacak vucut kuru kas kutlesı zor

ARKADAŞLAR SONUNDA 12 HAFTA KÜRÜM BİTTİ HAFTA SONU İLK VE SON RESİMLERİ KOYACAĞIM 88 KİLO %16 YAĞ ORANI İLE BASLADIM BİR KAÇ AKSİLİK OLDU KÜR SIRASINDA AĞIR BİR ŞEKİLDE HASTALANDIM VE _BlackLight_ SENİN DEDİĞİN GİBİ CLEN 5.HAFTADA İŞTAHSIZLIK YAPTI O YÜZDENDE KİLO ALIMIM ÇOK İYİ OLMADI BİRDE ARDINA HASTALANMAM DURUMU BİRAZ BOZDU FAKAT 97-98 KİLO İLE BİTİRMEK İSTEDİĞİM KÜR 94 KİLO VE %13 YAĞ ORANI İLE BİTİRMEYİ BAŞARDIM ELBET VÜCUTTA BİRAZDA SU VARSA BUDA 92-93 KİLOYA DÜŞMESİ DEMEK ORTALAMA 6-7 KİLO KADAR ALMIŞ OLACAĞIM BUDA BU KİLOYU DEFİNASYON DÖNEMİNE KADAR YANI 3 AY KADAR DAHA SAĞLAM VE SIKI BİR ŞEKİLDE KORURSAM 82-83 KİLODA İYİ BİR ŞEKİLDE DEFİNE OLURUM SANIRIM İNŞALLAH
EN KISA ZAMANDA FOTOLARI YOLLAYACAĞIM SAYGILARIMLA....

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir