Enjekte Ama Nerede?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Araf
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Enjekte Ama Nerede?

Mesaj gönderen Araf »

Mrb arkadaşlar bir sorum olacak neredeyse hiçbir yerde cevabını bulamadım sizler yani steroid kullananlar iğneleri nerede yaptırıyorsunuz? Daha çömez olduğum sıralar sağlık ocağında yaptırmak istemiştim fakat kabul etmemiştiler doktor reçetesi falan getir dediler. Yaptırmak istediğim steroid ise sustanondu. İki sorum olacak iğneleri nerede sorunsuz bir şekilde yaptırabiliriz? ikinciside iğne yapmayı bi yerde öğrenmek mümkün müdür öğrenilirse ve yapılırsa riskli bir durum olur mu ? teşekkürler
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Enjekte Ama Nerede?

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Evin herhangi bir odasinda ayna,oldugunda daha rahat oluyor. :D
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen ndrug »

ben bi eczacıya durumu anlattım enjekte basına 3 tlye yaptrıyorm. her eczacı kabul etmiyor ama
ferdi
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

ndrug yazdı:ben bi eczacıya durumu anlattım enjekte basına 3 tlye yaptrıyorm. her eczacı kabul etmiyor ama

3 lira mı ? kendi kendime vururum daha iyi :D
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen ndrug »

bende kendi kendime vurma taraftarıydım ama riske atmak istemedim. kafam rahat boyle :)
Araf
Yeni Üye

Mesaj gönderen Araf »

Böyle birşeyi hiç denemedim aklıma bile gelmedi :D tekniğini falan nasıl öğrenebilirim? İlla bi hemşireden yada iğne yapmayı bilen birine mi ihtiyaç var? Denememe sebebim sizde görmüşsünüzdür ara sıra haberler çıkıyor yanlış iğne felç etti falan filan : ) Yanlış yere vurulduğu için mi başka birşey yüzünden mi belirtilmez o yüzden aklıma bile getirmedim kendimi iğnelemeyi :) Şu felç etme durumlar nedir? ve nasıl yapacağımı nerden öğrenirim? cevaplarsanız sevinirim :)
ferdi
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

ilacı ete değil de damara enjekte edersen felç olabilirsin yada en azından hastanelik olursun, çünkü ete enjekte olan ilaç ayrıdır damara enjekte olan ilaç ayrıdır, enjektörü batırıp ilacı sıkmadan önce ilacı biraz geri çek, iğneye kan gelirse demek damara gelmiştir, yok eğer hava kabarcığı geliyosa sıkabilirsin demektir, ama daha önce kendine veya başka birine herhangi bir şekilde iğne deneyimin olmadıysa hiç uğraşma bence, bilmiyorsan çok riskli bir iş, bir de iğnenin mesela kalça için uygulanma bölgeleri var, ona da netten falan ulaşabilirsin ben iğne yaparım ama kendime hiç yapmadım daha, bir deneyecem bakalım :)
Araf
Yeni Üye

Mesaj gönderen Araf »

Alternatif yok mu yani ya kendin yapacan yada yapmayacan mı?
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

başka ne alternatif olabilir ki ya kendin yaparsın yada ücretini verip hemşire bulursun
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Bulundugunuz ildeki.universtenin saglik yuksekokulunun kantinine gidin 3 4 gun takilin piyasa yapin tabi manitada sonra gerisi gelir zaten

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir