yardım
Re: yardım
6. hafta deca kürüne geçtim büyük ihtimalle androjen reseptörlerimde sorun var kür bitmeden hastaneye gidip baktırmamda sorun olur mu acaba
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
protein tozu alıyorum 3 ölçek 75 gram o yapıyo gün içinde yediklerimde 90 100 gram oluyodur herhalde büyük ihtimalle reseptörlerde bir sorn var yalnız kürdeyim diye gitsem mi gitmesem mi karasız kaldım deca küründende sonuç alıcamı sanmıyorum çünkü
a
arimidex kullanmak nerden cikti arkadas..kullandigin ilacla uzun ester bulk ilaclari..hepsi aromatize olarak ostrojen vasitasiyla gerek su tutma gerek gelisim yoluyla ve de yaglanma seklinde kilo aldirir.arimidex aromatizasyonu onleyen bir ilac..yani ilaclarin mekanizmasina ters bir etki gosteriyor.bu durumda gelisme ve kilo alimi olmamasi cok normal.birak vucudun su tutsun.
ancak jinekomastik belirtiler gorecek olursan kullanilabilir belki..ki o da belki.bu durumda bile nolvadex isini gorecektir.
ancak jinekomastik belirtiler gorecek olursan kullanilabilir belki..ki o da belki.bu durumda bile nolvadex isini gorecektir.
arimidex su tutumunu engellediğini biliyorum yalnız ben 3.haftada arimidex i kullanamyı kestim ıron_man söylemişti ondanda olabilir diye androjen reseptörlerime baktırıcam pct den sonra burda paylaşırım ne olduğunu ama büyük ihtimalle reseptörlerde sorun var
a
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Arimidex'i yarılanma ömrünü hesaplayarak östrojene bağlı gelişmi etkilemeyecek şekilde aldıktan sonra hiçbir kürde hiçbir ilaçlar ters tepki yaratmaz
Anti östrojen kullanmadan kür yapılan dönemler çok eskide kaldı
2-3 kg az büyüyün,temiz büyüyün
Anti östrojen kullanmadan kür yapılan dönemler çok eskide kaldı
2-3 kg az büyüyün,temiz büyüyün
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir