İlk kur ustadlar yardım
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: İlk kur ustadlar yardım
sibadiruf yazdı:Hocam son olarak 10 hafta boyunca mg nasıl olmalı
bosver sustanonu primoyu 500 mg testesteron enanhate+300mg deca veya deca degıolse boldenon+20mg dianabolle basla;)
ılk 4 hafta testoyla diana 4 hafta sonunda dianabolu çıkar testoyle boldenonu kombine et vurbak keyfıne tertemiz kür...
Hocam elimde sustanon var
oral steroid kullanmak istemiyorum acikcasi. Peki hocam boldenon olursa kac mg ile baslayayim dozu ne kadar cikarmaliyim ?

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Sustanonda isini gorebilir kardes eger elinde varsa enantet alip masrsf yapma tekrardan.
Haftada 5oo sustanon kullanacaksan 4oo un uzerine cikmamalisin ki,zaten boldenonunda optimum dozaji 4oo sur .
Ancak ilk kurun oldugu icin
25o sustanon 2oo bolde yada
5oo sustanon 3oo bolde uygun
Haftada 5oo sustanon kullanacaksan 4oo un uzerine cikmamalisin ki,zaten boldenonunda optimum dozaji 4oo sur .
Ancak ilk kurun oldugu icin
25o sustanon 2oo bolde yada
5oo sustanon 3oo bolde uygun
Birkac sorum olacak hocam
1-) boldenon yerine primobolan koysam olur mu?
2-) pct si nasil olmali?
3-) jinekomastiden cok korkan bir insanim hic belirtileri cikmadan jino icin ne kullabilirim ?
1-) boldenon yerine primobolan koysam olur mu?
2-) pct si nasil olmali?
3-) jinekomastiden cok korkan bir insanim hic belirtileri cikmadan jino icin ne kullabilirim ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
jınekomastı olmadan once belirtıler olur ve hallolur olmadan onu sorun etme sustanon yerıne enanhate ta jınekomastı rıskı daha dusuk sabıt ester sustanon gıbı 4 ayrı ester karısımı degıl primabolan boldenondan daha temız bır anabolizan degıl;) boldenon alemde bılınen en temız ılactır...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir