İlk kur ustadlar yardım
İlk kur ustadlar yardım
Selam arkadaslar fitness antrenoruyum kilom 90 kur girmyi planlıyorum dusundugum kur 12hafta boyunca 500 mg susta 400 mg primabolan 350 mg boldenon...... Sormak istedıgım pct nasıl olmalı jinekomastiyi nasıl engellemeliyim..... Ayrıca primabolan bulamazsam sadece boldenon yeterli mi yoksa başka anabolizan eklemelı mıyım?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: İlk kur ustadlar yardım
Primabolan yerine oral turinabol eklersen cok daha iyi olur benim gorusum.
Pct sinide sustanondan.dolayi son ignenden 1o gun sonra 1 adet 15oo luk pregnly yaninada 1 aylik gunde 3o mg nolvadex uygundur
Fakat pregnly senin durumuna gore ayarlanabilir
Pct sinide sustanondan.dolayi son ignenden 1o gun sonra 1 adet 15oo luk pregnly yaninada 1 aylik gunde 3o mg nolvadex uygundur
Fakat pregnly senin durumuna gore ayarlanabilir
-
- Yeni Üye
Gunluk 2o mg proviron isini gorr kur esnasinda tabiki ama baktn.hala jineko olusumu var jineko baslamadan gunde 4o mg nolvadex alip gectgnde birakirsan sorunn cozulur
Birde thiger markası nasıl boldenonu bu markadan alacam nasıl bir marka onerdiginiz var mı
-
- Yeni Üye
Veboldex 2oo ve veboldex 25o si var sanirm .marka olarak.taiger iyi bir marka ovguyu hakediyor.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Thaiger Boldenon güzeldir..
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Onay kodu oluyor üstünde Thaiger Pharma markasının
Kendi sitesinden kontrol edebilirsin
Kendi sitesinden kontrol edebilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir