Veteriner boldenon bolde h
Veteriner boldenon bolde h
Arkadaslar veteriner boldenon hakkında fikriniz var mı diger boldenonlara göre cok pahalı 8 ml halinde satılıyor her 1 milimde 50 mg saf boldenon var. Bolde h olarak geciyor markası.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
Re: Veteriner boldenon bolde h
Sevgili kardesim acikcasi birebir kullanmadim fakat yurt disi sitelerinde coklukla kullanan insanlar var normal enjeksiyon.seklinde tedarik edebilecdgin yerler kedi kopek.barinaklari ve genelde pet shoplar ozellikle petshoplarda cokca var bugun.bir veteriner ecza deposuna gttim fort dodge bulabilecegini soyledi yani.ulasimi kolay.
Finarex ve finaplex de sordum.fakat bulmanin zor olacagini soylediler
Finarex ve finaplex de sordum.fakat bulmanin zor olacagini soylediler
Peki diger markalar arasında cok fark var mı etki bakımından yani maliyetleri arasında cok fark var
-
- Yeni Üye
Veteriner tipleri dha saf formda olur etki olarak vet formlar bi adm ondedir fakat kullanmadanda bilinemez tabiki
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yan etki olarakta bir adım öndeler...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Mesela kan basinci tansiyon olarak.normaden fazla yan etki yaratabilirler cunku. Hayvanlarin anatomisi bizlerden cok cok daha hizli onlarin tolare edebilecegi dozlari biz edemeyiz
Peki thiegar marka var bu lablarda uretilenler insanlar için mi uretiliyor yoksa maddeyi esas alarak mı? Yani boldenonu yapmaya mı calısıyorlar yoksa onu insanlara mı uyudurmaya calısıyorlar ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir