ÜRÜN İHTİYACI
- BoneCrusher
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 17 kez
- Aldığı teşekkür: 34 kez
ÜRÜN İHTİYACI
Hacim kürü için ürün temini yapacağım sitedeki arkadaşlar özel mesaj yoluyla iletişime geçip fiyat listelerini atarsa sevinirim.
Bu hayatta ne sen ne ben ne de bir başkası.Kimse hayat kadar sert darbe vuramaz.Ne kadar darbe yediğiniz değil darbeler karşısında ne kadar ayakta kalıp ilerleyebildiğiniz önemlidir!!!
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Re: ÜRÜN İHTİYACI
Forumda arkadaşlar var lennox77,ironman,uncleo bunlara özel mesaj atarak ürün temininde bulunabilirsin.Marka olarak ta leon labs,meditech,balkan pharma dan yana tercih yap derim
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- BoneCrusher
- Yeni Üye
Daha öncede kendilerinden alışveriş yaptım leon labs ve balkan pharma firmasının ürünleri aldım ve memnunda kaldım bu sene ö.m. atmak yerine onların bana ulaşmasını istedim tabi sitede başka temin eden arkadaşlar içinde bu mesajı açtım duruma göre kür programımımdaki ürünleri değerlendirip küre giricem teşekkürler
Bu hayatta ne sen ne ben ne de bir başkası.Kimse hayat kadar sert darbe vuramaz.Ne kadar darbe yediğiniz değil darbeler karşısında ne kadar ayakta kalıp ilerleyebildiğiniz önemlidir!!!
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- BoneCrusher
- Yeni Üye
Optimum pharma ile bundan 4 sene önce karşılaştığım acı bir enfeksiyon deneyimim olmuştu
o günden sonra ne kadar iyi olsada bir daha kullanmak yemedi

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir