2.Bulk Kürü İçin Öneri
2.Bulk Kürü İçin Öneri
Merhaba ilk kürümde 1-8 Hafta Deca 400mg , 1-10 hafta Testo E. 500mg , 6 hafta 30mg Dianabol Kullandım oldukça memnun kaldım şimdi 2. bulk kürüme girip arkasından da direk definasyon kürüne giricem girdiğim bu ilk kürden sonra 2.Bulk kürü için ne kullanabilirim herkese teşekkürler.
Boy : 1.83
Kilo : 98
Yağ oranı : %16
Boy : 1.83
Kilo : 98
Yağ oranı : %16
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: 2.Bulk Kürü İçin Öneri
1.83 boya 98 kilo %16 yag orani tavsiten bulk kurune hemen girme oncelikle bir definasyon kuru yap cunku bir bilk kuruyle yag orann %2o leri bulabilir ve bunu define etmen cok sikinti yaratabilir.
Ama illaki bur bulk kutu daha dusunuyorsan
1-12 6oomg boldenon
1-12 75o mg cypionat
1-6 35o mg tbol
Ardina definasyon icin
12-18 propionat 3oo mg
12-18 tren ace 3oo mg
12-16 winstrol 2oo mg
Ama illaki bur bulk kutu daha dusunuyorsan
1-12 6oomg boldenon
1-12 75o mg cypionat
1-6 35o mg tbol
Ardina definasyon icin
12-18 propionat 3oo mg
12-18 tren ace 3oo mg
12-16 winstrol 2oo mg
Yani bulka girmesem daha iyi olucak gibi ben şu açıdan bulk a girmek istiyorum ben yaklaşık 45 kilo verdiğim için alt karında hala fazla derim var o deriyi toparlamak için bulk a girmek istiyordum bunu göz önüne alırsak hala bulka girmem gerekirmi gerekmezmi hocam hangisi iyi olursa öyle yapayım üst de fazla sıkıntım yok görünüş olarak ama deri hala duruyor germek için onu bulk düşünmüştüm yanlış mı düşünmüşüm hocam
-
- Yeni Üye
Ozgur deri hemen hallolacak birsey degil yani duz mantikla dusun deri deformasyonun 45 kilo vernce oldu 45 kilo daha Alinca duzelmeyecek aksine syu attgnda daha berbat olacak benim onerim 1bulk 1 definasyon gtmen ama karar senin
-
- Yeni Üye
Ozgur deri hemen hallolacak birsey degil yani duz mantikla dusun deri deformasyonun 45 kilo vernce oldu 45 kilo daha Alinca duzelmeyecek aksine syu attgnda daha berbat olacak benim onerim 1bulk 1 definasyon gtmen ama karar senin
Hocam o zaman sizin dediğiniz gibi yapıcam benim de niyetim o yönde 1 bulk 1 definasyon buna karar kıldım o zaman üstte yazdığınız kür planı benim yapmam için hala geçerlimi hocam yoksa değişiklik yapmalımıyım . bide hocam bu deri geçecekmidir kafama çok takıyorum bir kaç kişiyle konuştum yok geçmiycek hep öyle kalır gibisinden konuşup moralimi çok bozdular zaman içersinde 2 yıl gibi bir süreç bile olsa toparlayabilirmiyim hocam
-
- Yeni Üye
Ben bu tur bir deri mevzusunu hocamdan bire.bir ve canli olarak duzeldigini gordum deriye gerginligini tekrar kazandirabilirsin fakat yirtiklara.yapabilecegin hocbirsey yok badem.yaglari hamilelik kremleri bilmem neler aklina ne gelirse kullan.ama.yirtik catlak olayinin tedavisi yok malesef.
Direk definasyon kurune gireceksen yazdigim kur uygun
Direk definasyon kurune gireceksen yazdigim kur uygun
Tek takıldığım şu oldu hocam şuan ben önce definasyon arkasından mı bulk gireyim kilomdan ve yağ oranımdan dolayı definasyondan çıktıktan sonrada vücuduma göre gerekiyorsa bulk mu gireyim yoksa yanlış mı anladım ben hocam
-
- Yeni Üye
Smdi soyle aciklayim uzun vadede spora,devam edip kure vakit ayrrm diyorsan simdi definasyona girmeni tavsiye ederim ama yag oranindan ve su oranidan memnunsan bulkla,devam edip ardna definasyonla ilerleyebilirsin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir