kürden verim alamadım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
güney007
Yeni Üye

kürden verim alamadım

Mesaj gönderen güney007 »

merhaba arkadaşlar 2 seneden beri haftada 4 gün bu sporu yapıyorum
şimdi küre girdim şu anda 4. haftaya giricem fakat gelişim yok
haftada 3 gün enjeksiyonum var.kalça pert :)
şu ana kadar bütün ilaçlardan 1 ml çekildi yani 200 deca 200 boldenon 250 testesteron enetat
4. haftadan itibaren 6.hafta dahil bunlardan 2 ml çekilecek.beslenmeyi kendimce yapıyorum.kilo 70 boy 190 günlük 20 mg dianabol kullanıyorum kürüm toplam 6 hafta olucak ilk kürüm diye
dedigim gibi gelişim yok sizce normal mi?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: kürden verim alamadım

Mesaj gönderen Hammerstorm »

250 mg testosterone 200 deca ve 200 mg boldenondan beklenti nedir ve 6 haftalık kürde.Taş çatlasın 2-3 kg saf kas kilosu alırsın bu kürle.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
güney007
Yeni Üye

Mesaj gönderen güney007 »

boyuma göre zayıfım vede 2 seneden beri yapıyorum bir sürü suplement kullandım ama hiç belli olmuyo ne kol gögüs hiç bişi sanki hiç spor yapmıyorum gibi kimse inanmıyor :)
en azından beklentim dışarıdan beni tanımayan birisi baktıgında bu kişi fitness yapıyor desinler bu olay olur mu ? beklentim bu
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

O zaman tavsiyem kür süresini ve dozlarını biraz daha artırmanız olacaktır.Örneğin sizin ölçülerinize göre 1-10 hafta 500 mg testosterone 1-10 hafta 400 mg deca 1-6 hafta günlük 30 mg dianabol daha iyi sonuç verirdi birde günlük kilo başı 3-4 gram protein 4 gram da karbonhidratı ihmal etmeyin
İDMAN-BESLENME-DİNLENME

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], Baidu [Spider], IBM Research [Bot] ve 5 misafir