Kısa esterli ilaçların acısını azalatma ?
Kısa esterli ilaçların acısını azalatma ?
hocamlarım yabancı formlarda genellikle motor yag gibi bişeyden bahsediyolar peki siz bu kısa esterli ilaçları seyreltip acısını azaltmak için ne kullanıyosunuz ?
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Re: Kısa esterli ilaçların acısını azalatma ?
Maalesef ki bu soruna daha tam anlamıyla bir çözüm bulunmuş değil.Ben kısa esterli ilaçların ağrısını azaltmak için eczaneden voltaren naprosyn gibi ağrı kesici ödem dağıtıcı ilaçlar alıp enjeksiyon bölgesine uyguluyordum.Normal şartlarda 3-4 gün süren ağrı bu yöntemle 1-2 güne geçiyordu umarım yardımı dokunmuştur.
SteroidForumTr - Admin
hocam bilgilendirmeniz icin teşşekur ederim peki 50 mg filan vurulsakta mı acaba aynı agrıyı yapar yani ? hani acısı antreman yaptırmayacak sekilde olmasındansa ? yoksa fark etmez mi ?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
50 mg Winstrol mü Propionat mı? Hangi ilaç? İlaçların kısa esterli olmasının yanında markaların önemi de fazla ağrı konusunda. Yapıları gereği winstrol,test p gibi ilaçlar ağrı yaparlar ama bazı markalarda bu daha toleranslı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
50 mg propionat 50mg trenbolne 50 mg masteron genshi markada hergun vurulsam yada haftada 400 mg propionat 300 mg trenb acetat 300 mg masteron vurulacagımda nasıl yapsam hafta 3 gun yapıp sag ve soldan mı vurulsam acaba ?
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Gün aşırı 50-50-50 mg vurulmayı dene yada 1 gün arayla 125 mg testosterone propionate 100 mg tren acetat 100 mg masteron vur.Ağrı olayının ancak bu şekilde üstesinden gelebilirsin.
SteroidForumTr - Admin
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Birde ilaçların yanında enjektör'e bir miktar pamuk yağı kullanıldıgını okudum bir yerde iyi geliyormuş , ağrı sızı olayına.
Asla vaz geçme !
Bugun 75 mg propionat digerlerinden 50 mg vuruldum gayet rahatim suanda vurulduktan 5 dk sonra naprosyn jel surdum simdi aci var ama cok agir degil gayet yerinde yarinda boyle olursa yarinda vurduracam yada artik hafta 3 ama ilaci bolup sag sol vurduracagim 

Hocam bu flakon ne ise yariyor ? Yabanci forumlarda steril yaglarin yaninda kullanmislarda
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir