Yağlanmadan, Su Tutmadan Hacim İçin Yapılabilecek Kürler?
Yağlanmadan, Su Tutmadan Hacim İçin Yapılabilecek Kürler?
Herkese selam yaklaşık 2.5 yıldır bu spor ile uraşıyorum gelişimin oldukça yavaşlaması yaptığım düzenli spora ve beslenmeye artık değmediğine karar verdiğim için kür yapmayı düşünüyorum aşırı bir beklentim yok 1.76 boyundayım şuan 73kg yum yağ oranım %10 civarı hedefim ise 75-76kg %6-7 yağ oranı.İnternetten araştırabildiğim kadar araştırdım ama her seferinde bir kafa karışıklığı o yüzden karar veremedim ne kullanıcağıma.
İki kür uygulamayı düşünüyorum ekim gibi hacimlenmek için 10 hafta bir küre başlayıp nisan gibide definasyon için bişeyler yapmak istiyorum Sizce nasıl bir kür uygulamalıyım?
Aklımdaki kürleri söylemek gerekirse sustanon+deca kullanmak deka kullananlarada sordum güzel hacimlenirsin dediler fakat deka bildiğim kadarıyla aşırı derecede su topluyor ben temiz,çok yağlanmadan büyümek istiyorum(yağ oranını o seviyelere getirmek için çok terledim:))yanında armidex alsam diye düşündüm ama bu seferde kürden tam verim alamassın diyenler oldu.Başka korkutan bir yanı ise dekanın libido üstündeki etkisi.
ikinci olarakta klasik sustanon+primobolan düşünüyorum hep dönüp dolaşıp geldiğim yer burası aslında.Sizin önerlileriniz ne olurdu benim beklentilerim yönünde?
Nisan gibide ikinci küre başlayıp 8 hafta testo.p,winstrol,Oxandrolone kullanmayı düşünüyorum.Bu kürde karar kıldım gibi ama fikirlerinize açığım.
Ayrıca dozaj ve pct yönünde fikirlerede ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum.
İki kür uygulamayı düşünüyorum ekim gibi hacimlenmek için 10 hafta bir küre başlayıp nisan gibide definasyon için bişeyler yapmak istiyorum Sizce nasıl bir kür uygulamalıyım?
Aklımdaki kürleri söylemek gerekirse sustanon+deca kullanmak deka kullananlarada sordum güzel hacimlenirsin dediler fakat deka bildiğim kadarıyla aşırı derecede su topluyor ben temiz,çok yağlanmadan büyümek istiyorum(yağ oranını o seviyelere getirmek için çok terledim:))yanında armidex alsam diye düşündüm ama bu seferde kürden tam verim alamassın diyenler oldu.Başka korkutan bir yanı ise dekanın libido üstündeki etkisi.
ikinci olarakta klasik sustanon+primobolan düşünüyorum hep dönüp dolaşıp geldiğim yer burası aslında.Sizin önerlileriniz ne olurdu benim beklentilerim yönünde?
Nisan gibide ikinci küre başlayıp 8 hafta testo.p,winstrol,Oxandrolone kullanmayı düşünüyorum.Bu kürde karar kıldım gibi ama fikirlerinize açığım.
Ayrıca dozaj ve pct yönünde fikirlerede ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum.
Re: Yağlanmadan, Su Tutmadan Hacim İçin Yapılabilecek Kürler
10 haftalık kür yapmaya karar verdim İlk 5 hafta 250 sustanon 200 primobolan 6.hafta 250 sustanon 400 primo düşünüyorum sizce uygun mu?
yoksa sustanonuda 500 yapmalımıyım?
yoksa sustanonuda 500 yapmalımıyım?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Su tutmadan yaglanmadan nasil hacim almayi planliyorsun kardes adi ustunde hacim
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Merhabalar,
Öncelikle düşündüğünüz kürü uygulamayı düşünmeyin bile gereksiz bir uygulama olur
Sustanon-Primobolan tabii ki uygulayabilirsiniz ama sabit dozajlarda ve 10 haftalık uygulamanız ilaçların yapısına daha uygun olur
Örnek vermek gerekirse
1-10 hafta 500 mg Sustanon
1-10 hafta 400 mg Primo
Kürlerde yağlanmayı İLAÇLAR DEĞİL,beslenme yapar
Kürlerde ilaçlar sadece SU TUTUMU yapar,o da aromatize oldukları için. Bu da büyümenize yardımcı olur
Temiz beslenirseniz suyu atarsınız kür sonunda da kalan sağlar sizin olur
Öncelikle düşündüğünüz kürü uygulamayı düşünmeyin bile gereksiz bir uygulama olur
Sustanon-Primobolan tabii ki uygulayabilirsiniz ama sabit dozajlarda ve 10 haftalık uygulamanız ilaçların yapısına daha uygun olur
Örnek vermek gerekirse
1-10 hafta 400 mg Primo
Kürlerde ilaçlar sadece SU TUTUMU yapar,o da aromatize oldukları için. Bu da büyümenize yardımcı olur

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_ yazdı:Su tutmadan yaglanmadan nasil hacim almayi planliyorsun kardes adi ustunde hacim
Dediğim gibi yağ oranımı yazdığım seviyelere getirmek için çok uğrastım (%20 lerden indim %10 lara) simdi define duruyorum iyi yada kötü kür yaptıktan sonra define görüntü yerine bulk bir görüntüye bıraksın istemiyorum açıkçası o yuzden atıyorum 10 kilo alıcağıma 7 kilo alim temiz büyümek istiyordum işin özü bu.
lennox77 yazdı:Merhabalar,
Örnek vermek gerekirse
1-10 hafta 400 mg Primo
Tesekkürler cevaplar için testesteronu aslında düsük istmemin sebebi çok dengeyi bozmamak kür sonu tedavisinde preglin tarzı şeylere bulasmakta pek istemiyorum
Sanırım sustanonu 500 yaparsam buna ihtiyaç var ama?
250 sustanon 400 primobolan olurmu peki?Yoksa primo testoyu baskılar mı?
Yeni yeni araşştrıp öğreniyorum kür olaylarını... sorduğum sorular garip geliyorsa kusura bakmayın

Beslnemeyide son 1 senedir tmiz yapıyorum haftada iki ekre off günlerimde 45 dak cardiyo yapmayı düşünüyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Vucudunun asil dengesini bozan testesteron degil anabolizanlar.eger sen kur boyunca yine temiz.beslenir yagsiz,kalirsan kur sonunda suyu attginda suanki halinden.cok cok daha iyo bir goruntuye sahip olursun emin ol.
Su tutmadan da gelismeyi kafandan cikar kardes. sen trenbolone+sustanon da kullansan deca+enantette kullansan yalnzca testo da kullansan buyumek istiyorsan su tutacan .
Su tutmadan da gelismeyi kafandan cikar kardes. sen trenbolone+sustanon da kullansan deca+enantette kullansan yalnzca testo da kullansan buyumek istiyorsan su tutacan .
- lennox77
Su tutmak güzeldir ya 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Teşekkürler tekrardan.
+olarak proviron,magnezyum,çinko almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mı kür içinde kullanmam gereken?
+olarak proviron,magnezyum,çinko almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mı kür içinde kullanmam gereken?
- lennox77
Östrojen blokesi için 3-4 günde 1 tablet ya da 2 günde yarım tablet arimidex alabilirsiniz
lennox77 yazdı:Östrojen blokesi için 3-4 günde 1 tablet ya da 2 günde yarım tablet arimidex alabilirsiniz
Kür içinde arimidex kullanınca kür sonunda nolvadex kullanmamıza gerek var mı peki?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir