JİNEKOMASTİ
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 16 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
JİNEKOMASTİ
Selam arkadaşlar testo,danabol kürüne baslıyorum testo 250mg danabol 30mg kür süresince milk thistle ve opsiyonel olarak vitamin alıcam kür sonundada 3 hafta klomen 100mg 3 hafta nolvadex 20mg bu durumda jinekomasti olurmuyum en cekindigim nokta burası?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 16 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: JİNEKOMASTİ
cok sagolun yorumunuz için
pctyi kür bitiminden 2 hafta sonra yapıyoduk degılmı? arastırma yaptımda biraz jineko ameliyata kadar gidiyormus o yüzden çekiniyodum yorumunuz rahatlattı 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Dr0pScene yazdı:cok sagolun yorumunuz içinpctyi kür bitiminden 2 hafta sonra yapıyoduk degılmı? arastırma yaptımda biraz jineko ameliyata kadar gidiyormus o yüzden çekiniyodum yorumunuz rahatlattı
hormonlarınla onıcaksın madem testoyu 500 e cıkar bı ıse yarasın pct ıle yeterlı bılgı forumda var pregnyl e gerek yok bu kurde jınekomastı olacaksan 2 gun oncede goguslerınde kasınma yanma hıssı olur zaten bu olursa yapman gerekenı yazarız ama bole bassıt kurde jınekomastı bu dozda zor;) rahat ol testoyuda 500e cıkar kı vucuda ılac dgırdıgıne degsın
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kür içinde olabilirsin .
Bunun olmaması için ya kür içindeyken 3 günde 1 tb Arimidex alacaksın
Ya da jinekomasti olduktan sonra günde 20 mg 7-10 gün Nolvadex kullanacaksın
Sonra kür bitince yazdığın gibi PCT yaparsın
Bunun olmaması için ya kür içindeyken 3 günde 1 tb Arimidex alacaksın
Ya da jinekomasti olduktan sonra günde 20 mg 7-10 gün Nolvadex kullanacaksın
Sonra kür bitince yazdığın gibi PCT yaparsın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir