yardım
yardım
arkadaşlar bi yardımcı olun kürümün 2. haftası bitmek üzere ama herhangi bir gelişme yok nedeni ne olabilir kür şöyle 10hafta testostero enante 500 mg 10 hafta boldenon 400 mg 1-4 hafta danabol 40 mg kür boyunca arimidex kullanıyorum 3 günde bir znco 220 2 tablet milk thistle 1 tablet bi yorum yada yardımcı olun
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: yardım
Konusmustuk daha once hala bir gelisme yoksa bir sknti var demektir ziya kardes ilaclarin guvenilir yerden ama en azndan dianabolun etkisni.gostermesi.gerekrdi
aynen hocam 3. haftama başladım bu haftada bi gelişim olmazsa sahte olduğuna inanıcam artık bu arada danabolle boldenon kullnıyorum sorun olur mu çoğu arkadaş kullandım gayet güzel geliştim diyor
a
-
- Yeni Üye
Hayir bir sikinti olmaz standart kürlerin cogunda veriliyor boldenon dianabol.
Kullanilmaz denmesinin tek sebebi boldenonun birz androjenk degerinin.yuksek olmasi dianabolunde ostrojenle calismasi yani birbirlerni baskilama.durumlari olablir bazen ama
Bolde dianabol.enantet kuru gayet basarilidr
Kullanilmaz denmesinin tek sebebi boldenonun birz androjenk degerinin.yuksek olmasi dianabolunde ostrojenle calismasi yani birbirlerni baskilama.durumlari olablir bazen ama
Bolde dianabol.enantet kuru gayet basarilidr
4. haftamın enjesiyonun yapıcam ama hala gözle görülür bir gelişme yok lennox77 den aldığım ürünlerle girdiğim kürde 4. jaftamın enjeksiyonunu yapıcam 1 gün sonra kürüme bu gün proviron ekledim 50 mg anlamadı gitti bu işi kana bu kadar geçmi karışıyor bu boldenon
a
-
- Yeni Üye
Boldenonun yari omru 10 gun ziya kardes yani 10gunden sonra vucudunda aktif olmaya baslar.dianabolun 8.5 saattir en azndan onun 4haftada 3 kilo aldrmasi gerekirdi
-
- Yeni Üye
Boldenonun yari omru 10 gun ziya kardes yani 10gunden sonra vucudunda aktif olmaya baslar.dianabolun 8.5 saattir en azndan onun 4haftada 3 kilo aldrmasi gerekirdi
kaslarda en ufak bir oynama yok provion alıyorum onunda bi etkisi olaağını sanmıyorum nedendir çözemedim ilaçlar vicudumda anabolik etki yaratmadı
a
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir