Duygusal ve fiziksel yan etkiler
Duygusal ve fiziksel yan etkiler
Merhabalar hocalarım, ben duygusal açıdan ciddi anlamda çöktüm.Herkese karşı bi suçluluk duygusu başladı içimde , steroid geçmişimde pek kabarık değil şu şekilde oldu; deca primobolan 1 ay boyunca her hafta 100er mg iki ilaçtanda, ardından 1 ay kadar bi süre geçti belki birazdaha fazla, 2500 mg enantat bazı haftalar ara vererek vurdum , enantatı kullanırken libidoda bi düşüş oldu sonra düzeldi gibi oldu ama yinede 100% düzelmemiştim kür bittiğinde bile , enantatın ardından 2 hafta kadar nolvadex kullandım günde 40mg aradan yine 1 2 ay kadar zaman geçti testo pripionat tren acentat kürüne girdim haftada 200mg tren acentat , haftada 400mg pripionat kullandım 8 hafta boyunca bunun yanında bi kaç çeşit hap kullandım stanobon isimli bi hap kullandım tiromel isimli bi hap kullandım ve clenbuterol kullandım yanındada vitamin hapları ve proviron kullandım ama provironu son bi kaç haftada almadım sonra kür bittikten 2 hafta sonra nolvadex d ve klomen kullandım 1 ay boyunca nolvadex 2 klomen 2 tane aldım her gün. Bundan sonra yine bi düşüş oldu libidoda ciddi düşüş oldu, pct yapmış olmama rağmen libidom düzelmedi 2 tane 5binlik pregnyl vurdurdum 1 hafta arayla yine bile libidom düzelmedi hala tribulus ve zma ya başlicam 1 2 gün içinde. Libidomun yanı sıra asıl problemim pctden sonra duygusal çöküntü hala duygusal açıdan çökmüş durumdayım , eskiden çelik gibi olan sinirlerim şimdi en ufak bi dokunuşta ağlamaya yatkın haldeyim , kendimi herkese karşı suçlu hissetme duygusu başladı ve cidden dayanılmaz bi dert intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi. Lütfen rica ediyorum allah rızası için bana yardım edin... Sizce bu duygusal sıkıntım steroidlerden midir acaba ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Duygusal ve fiziksel yan etkiler
Kardes yazdigin son cumleleri cikar kafandan daha once yasadiklarini ozel yasantini.bilemeyiz ancak steroidler acisindan konusursak
Bir sure kur yapma zaten yaptiklarin kur degil ve ardi ardina hic ara vermeden tren gbi deca gbi agir ilaclari kullanmissin lutfen bir sure dinlen.
Yapmani tavsiye ettgim seyler
Bir hastaneye git hormon.ve kan degerlerine baktr eksik olan noktalarda doktor tedavisiyle sorunlarini.coz ve gerisi zamanla duzlecektir
Bir sure kur yapma zaten yaptiklarin kur degil ve ardi ardina hic ara vermeden tren gbi deca gbi agir ilaclari kullanmissin lutfen bir sure dinlen.
Yapmani tavsiye ettgim seyler
Bir hastaneye git hormon.ve kan degerlerine baktr eksik olan noktalarda doktor tedavisiyle sorunlarini.coz ve gerisi zamanla duzlecektir
eyvallah kardeşim gidip baktırcam değerlerime,eski halime döner miyim peki ? tamamen en eskisi gibi olur muyum ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Aynı sıkıntıların benzerleri ben trenbolon kullanırkende vardı malesef. Ostrojen seviyeni mutlaka ölçtür benim baş şüphelim o
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Benim ostrojen fazla çıkmıştı hatta jinekomasti bile oldum psikolojimi düzeltemedim 2 ay sonra küre girdim yeniden. Şimdiki kürüm 750 test. Cyp. 600 boldenon çok memnunum düzenli olarak anti ostrojen kullanıyorum ne duygusallık ne bişey hiçbişey yok gayet memnunum.bana sorarsan nacizane fikrim düzelene kadar nolvadexi kesme.malesef doktorlarımızda steroidler konusunda oldukça bilgisizler.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir