KURLERDE VERIM SURESI NASIL ANLASILR

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ramsodi
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: KURLERDE VERIM SURESI NASIL ANLASILR

Mesaj gönderen ramsodi »

DAHA COK DECA ile Boldenonu tartisiyorduk Dnbol ve Boldenonun kulanilmaz diye pek bir yazi bende gormedim
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

hala net bır cevap yok forumda bu konuyla ılgılı deca-boldenon kullanılmaz denılıyor fakat yabancı forumların hepsınde en guclu bulk kuru denılıyor enanatat-bolde-deca-dıanabol kurune.

mantıklı olarak dbol boldenon kullanılmaması daha cok akla yatıyor.neden dersenız bırı östrojenı kullanıyor ve yukseltıyor dıgerı ıse androjen degerı olarak yuksek yanı androjenı artıyor.bırbırlerını baskılayabılırler bu mantıklı ve bencede dogru.

fakat ılk 6 haftadan sonra dbol vucuttan atıldıgında tam bılmıyorum ama cok uzun bır sure degıl sanırım(uzunda olabılır aferdesınız sımdıden :D )
10 hafta cok guzel decayla kombıne olur gıder bence yanı

1-16 deca
1-6 dbol
6-16 boldenon
1-16 enatat gayet hoş bence :D .
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Deca-Boldenon kullandım,kullandırttım
Hepsinde de olumlu sonuç aldım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
djibrahimkaya
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen djibrahimkaya »

1-12 hafta 500 mg test enanthate
1-10 hafta 200 mg boldenon
1-10 Hafta 400 mg Deca
1-6 hafta 40 mg danabol
İgneleri test ile boldenon pazartesi . perşembe deca yapıyorum şimdi bu kür yanlışmı diyorsunuz ? sanırım arkadaşın kullandıgı dozajları yüksek oldugundan yanlış diyorsunuz bu kürle ilgili hiç kimse bana yanlış demedi olumsuz bir şey söylemedi aksine gayet iyi bir kür dediler .
_BlackLight_
Yeni Üye

Bolde deca kürü yapiliyor bir yanlislik ve aksilikde yok bu, kurde
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Yol alır yürürsün bu kürle kendin tecrübe edince anlayacaksın zaten .
Deca-Boldenon ben kullanılır taraftarıyım ama çok çeşitli kür sistemleri var bu kombinasyonu sevmeyenler de mevcuttur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

selçuk yazdı:dbol ile boldenon da aynı anda kullanılmaz yazmışınız fakat ben çok araştırdım ve profesyonellere sordum kürüme başlamadan önce böyle birşey yok. Kullanılabilir. yabancı forumlarda da gezerseniz göreceksiniz.

1 profesyonel mısın? 2 hangı yabancı sıte ısmı ve lınkı verırmısın?
ramsodi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramsodi »

acikcasi kur sirasinda inanilmaz hacim aliyorsunuz ben agirliklarda dusus yasamadim ama libido kur sonrasi iyi bir pct istiyor
EVET BLACKLIGHT kuru iyi biliyor bu isin içinde yarismaci arkadaş..Ingilizcesi ii dir sürekli kontakda olduğum duzgun biri
_BlackLight_
Yeni Üye

Eyvallah sagol abi senle konustugumuzdan beri arastryorum elitefitness.xom. ironmagazine.com tnation.com bodybuildng.com yakin zamanda bulabileceginiz tum siteleri okudm.link atarak ispatpayabilirimde BOLDENON+DECA+DIANABOL en iyi bulk kuru olarak geciyor tabiki testoda olacak.

Bolde+deca
Bolde+dianabol. Her turlu kullanilir kombine edilir benim kafam.rahat acikcasi kullanacglagim kullanmak isteyenlerde gonul rahatligyla kullanabilir .

Not:yabanci forumlarda aksi yorumlarda var fakat cogu gereksiz oldugu icin olmaz diyor kombne edilmedgi ocon degil
ramsodi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramsodi »

ben o kuru 14-15 hafta cok sağlam hacim aliyorsun ama diete dikkat etmen lazim cok su ve yağlanma yapıyor...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir