Yeni Kür.. 2. Kürüm
Yeni Kür.. 2. Kürüm
Merhaba arkadaşlar gecen sene testo bolnenon danabol kürü yaptım.8 kilo kadar hacim aldım suyu attıktan sonra 3 kilo hacim kaldı sonra kayıplarım oldu ramazandan dolayı oruc ve beslenemedim.Bu sene bulk kürü olara testo deca danabol prima ve gh kürü planlıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Gecen sene kürdeki dozajlar
10 hafta
500 mg testo enant
400 mg boldenon
6 hafta günlük 3 tablet danabol kullandım.
Bu sene
10 hafta
500 mg testo enant
400 mg deca
6 hafta 40 mg danabol
primobolan ilk 2 hafta 100 mg sonraki 3,4,5 hafta 200 mg 6,7,8 haftala 300 mg 9,10 haftalar 400 mg olarak düşünüyorum.
günlük 4 ıu olmak üzere 6 ay gh hormonu düşünüyorum.Hergün sabah akşam 25 mg proviron alıcam.
PTC olarak kürden sonra prengly klomed nolvadex kullanıcam
Siz yapacağım kürde eksiklerim hatalarım veya eklemek istedikleriniz varmı...?
Gecen sene kürdeki dozajlar
10 hafta
500 mg testo enant
400 mg boldenon
6 hafta günlük 3 tablet danabol kullandım.
Bu sene
10 hafta
500 mg testo enant
400 mg deca
6 hafta 40 mg danabol
primobolan ilk 2 hafta 100 mg sonraki 3,4,5 hafta 200 mg 6,7,8 haftala 300 mg 9,10 haftalar 400 mg olarak düşünüyorum.
günlük 4 ıu olmak üzere 6 ay gh hormonu düşünüyorum.Hergün sabah akşam 25 mg proviron alıcam.
PTC olarak kürden sonra prengly klomed nolvadex kullanıcam
Siz yapacağım kürde eksiklerim hatalarım veya eklemek istedikleriniz varmı...?
En son umutsever tarafından Prş Nis 03, 2014 11:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Yeni Kür.. 2. Kürüm
10 hafta steroid kurun bittikden sonra ghi neyle kullanmayi planliyorsun?.
6ay azimsancak bi,sure degil gh icin.
Gh kullanayim diyorsan 6 ay gunde 4ui +750mg yada 500mg cypionat kullanman mantikli
Ilk 12 hafta 4oo tren enantet 75o cypionat(yada 5oo enantet)
Sonraki 8 hafta 4oo bolde 75o cypionat(yada 5oo enantet)
Son 4 haftada su durumuna gore winstrol +propionatla tamamlayabilirsin
6ay azimsancak bi,sure degil gh icin.
Gh kullanayim diyorsan 6 ay gunde 4ui +750mg yada 500mg cypionat kullanman mantikli
Ilk 12 hafta 4oo tren enantet 75o cypionat(yada 5oo enantet)
Sonraki 8 hafta 4oo bolde 75o cypionat(yada 5oo enantet)
Son 4 haftada su durumuna gore winstrol +propionatla tamamlayabilirsin
ghi kürle birlikte kullanmaya başlamayı planlıyordum yanlış mı yapıyorum..?
6 aylık 4iu vuracak sekilde ghım mevcut gh için esktra bir kür mü gerekli
o verdiğin kür çok agır olmaz mı..?
6 aylık 4iu vuracak sekilde ghım mevcut gh için esktra bir kür mü gerekli
o verdiğin kür çok agır olmaz mı..?
-
- Yeni Üye
yalnızca gh kullanacaksan bırsey dıyemem ama gh tan tam verım almak ıstıyorsan ınsulın ve steroıdlerle beraber kombıne etmen daha mantıklı.10 haftalık kur le beraber kullanırsın pekı gerı kalan 14 haftası ?
10 hafta deca testo enant danabol kürü yapıcan yanında sonrada primobolan eklemeye karar verdim bu sürede gh olacak kür bitiminde sonra defin yapıcamda testo pripionat vs.. ama aklımdaki soru su
ilk önce 2 hafta 100 mg primobolan vurcam sonra
3. haftadan itibarek testo enant deca danabole ve gh baslıcam
testo enant deca danabol 3lüsü 10 hafta gidecek toplamda 12 hafta olcak sonra definiisyon planlıyorum ama netbişi yok aklımda...
ilk önce 2 hafta 100 mg primobolan vurcam sonra
3. haftadan itibarek testo enant deca danabole ve gh baslıcam
testo enant deca danabol 3lüsü 10 hafta gidecek toplamda 12 hafta olcak sonra definiisyon planlıyorum ama netbişi yok aklımda...
-
- Yeni Üye
valla bilmem bi arkadaş öyle yaptı bende öyle düşündüm kardeş sen bnm yerimde olsaydın 10 haftalık testo enant deca primobolan danabol ile nasıl bir kür cıkartırdın primobolan illa sart degil eklesek cıkarsak cok fark olurmu
-
- Yeni Üye
az önce resımlerıne baktım başarılı bir kür geçirmişsin .şöyle söylıyım sana ilk küründe boldenon kullanmıssın sımdı decaya gecıs yapıyorsun yanı anabolızanın kuvvetlenıyor primabolanın geregı yok bence haa önce deca kullanmıs olsaydı bu küründe bolde primabolan mantıklı olabılırdı ama sen decayla vıtes yukseltmıssın zaten
10-deca
12-enantet
6-dianabol cok ıyı sonuc aldırır sana.
benı sormussun bende yaklasık 1 ay sonra deca-bolde kurune gırecegım 4 ay ama benım backroundumda deca var o yuzden ıkı anabolızan tercıh ettım bence sana gerek yok gh ıda ıyı düşün derım tam verımle kullanmak ıstıyorsan 6 ay boyunca duzgun bır steroıd kurude yapmanı onerırım.hafif dozaj olabılır.
birde sanırım yurtdısında bır ulkede okudugunu yazmıstın eger balkan ulkelerınden bırıyse balkan pharmanın turnaboluna bı bakabılırmısın oralarda ucuzsa ırtıbata gecelım
10-deca
12-enantet
6-dianabol cok ıyı sonuc aldırır sana.
benı sormussun bende yaklasık 1 ay sonra deca-bolde kurune gırecegım 4 ay ama benım backroundumda deca var o yuzden ıkı anabolızan tercıh ettım bence sana gerek yok gh ıda ıyı düşün derım tam verımle kullanmak ıstıyorsan 6 ay boyunca duzgun bır steroıd kurude yapmanı onerırım.hafif dozaj olabılır.
birde sanırım yurtdısında bır ulkede okudugunu yazmıstın eger balkan ulkelerınden bırıyse balkan pharmanın turnaboluna bı bakabılırmısın oralarda ucuzsa ırtıbata gecelım
kürüm güzel gecti ama boldenon oldugu için suyu atın 3 kilo kaldı yanlısmı yaptım diye hala düşünüyorum 74 kilodan 83 kiloyu gordum sımdı 76 kiloyum kardeş ukraynada üniversite okuyorum bakayım ben kendi kürümü balkan pharma planlıyorum gecen sene balkan pharma idi yararını gördüm bakayım size haber vereyim hatta 10 15 gün sonra moldovyayaya gitmeyi planlıyoruz arkadasla gh olayına geldigimizde arkadasım cine gitti ve orada kingtropin getirdi 700 ıu 6 aylık 4uı vuracak kadar var almıs bulundum kullanmam lazım :S hem defin tarzı olarak ve decadan sonra ne yapabilirm sizce deca testo danabol küründen sonra ne yapabilirim
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Primobolan biraz gereksiz kaçacak
Birincisi etken dozajı 400 mg olan bir ilaç,ikincisi de uzun süre kullanılması lazım.
Yani 10 haftanın aşağısında 400mg'dan düşük dozajda kullanacaksanız hiç bulaşmayın derim
@blacklight arkadaşımın dedikleri doğru o çizelgede bir kür seni başarıya götürecektir
Birincisi etken dozajı 400 mg olan bir ilaç,ikincisi de uzun süre kullanılması lazım.
Yani 10 haftanın aşağısında 400mg'dan düşük dozajda kullanacaksanız hiç bulaşmayın derim
@blacklight arkadaşımın dedikleri doğru o çizelgede bir kür seni başarıya götürecektir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir