bilgilendirme
bilgilendirme
arkadaşlar bu gün 10 haftalık boldenon 400 mg 10 hafta testosteron enante 500 mg 1-4 hafta dianabol 40 mg kürüme başladım kür sonunda yumurtalıkların durumuna göre prengly kullanıcam koruyucular ist (milk thistle ) 11mm lik jinekomasti olduğu için kür boyunca 3 günde 1 tablet arimidex saç dökülmesi bende genetik olduğu için bir umut zinco 220 aldım sormak istediğim kürümde eksik var mı gerçi lennox77 ile birlikte yaptık bu kür programını sormak istediğim provion kullanmalımıyım? ve sizcede bir eksik var mı boy 171-kilo 73 yağ oranım yüzde 14 -15 arası göbek filan yok yani ve şunuda söyliyim benoxol b12 de kullanıyorum vitamin açısından protein tozunu kürümün ilk haftasında kullanmayı düşünmüyorum ilaçlar 2 haftada kana karıştığı için mantık olarak kullanmamyı tercih ettim yanlışlarımı söylerseniz sevinirim
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: bilgilendirme
Herhangi bir yanlis yok bu yolunda basarilar dilerim.kur esnasinda yardimci olabilecegimiz seyleri sorarsin.
Boldenonun damarlanmaya etkisini yazarsan kurun sonunda bilgilendirici olur tekrardan basarilar
Boldenonun damarlanmaya etkisini yazarsan kurun sonunda bilgilendirici olur tekrardan basarilar
-
- Yeni Üye
kürümde ilk hafta bitmek üzere ama hiç bir etki görmedim en ufak bir ağırlıklarda artış ilk hafta pek bişe beklemiyodu ama danabollern etkisi ne zaman başlıyo acaba
a
-
- Yeni Üye
kürümde 2. haftadayım 10 hafta boldenon 400 mg 10 hafta testosteron enante500 mg 1-4 hafta danabol 40 mg olarak girdiğim kürümde şu ana kadar hiçbir etki alamadım şu ana kadar
a
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 0 misafir