nıtrofull whey
nıtrofull whey
arkadaşlar nıtrofull ürünlerini kullananlar varmı kullananlar görüşlerini yazabilirmi
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: nıtrofull whey
Dh,bodyforumtr,vucutcu gbi sitelerde hatta nitrofullun.kendi sitesinde urunun altindaki yorumlari okuyabilirsin onlar fikir verecektr sana
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
erman1993 yazdı:arkadaşlar nıtrofull ürünlerini kullananlar varmı kullananlar görüşlerini yazabilirmi
para tuzagı;) weider ,bsn,optimum,universal,muscletechten sasmamak lazım..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Gerek yok macera aramaya 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
dymatize ultimate bunlarıda saymak lazım ki bazı markalardan çok iyi mesela ultimate prostra optımumdan bi tık daha ii dymatıze iso 100 ise prostardan 1 tık daha ii bsn gacim kürlerinde mantıklı weider ise üzerine 100 tl koyar hacim kürüne girerim

-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Rivayete göre çinden gelen ve avrup memleketlerine satılamayan malzemelerle türkiyede yapılıyormuş. Buradan çıkartılacak netice; bütün bu nevi mamüllerin maliyet fiyatları birbirine yakındır lakin bizim iyi marka olarak gördüklerimizin türkiye mümesillerinin biraz vicdan ve ahlaka ihtiyaçları varmış gibi görünüyor.
Ben amerikanmallarına tehlikeli kimyasallar katıldığını duymuştum( amerika dışı olanlar için) . Ence en iyileri alman mallarıdır.
Şu ana kadar en beğendiğim marka: iron ma X X propak, onu da artık bulamıyorum.
Ben amerikanmallarına tehlikeli kimyasallar katıldığını duymuştum( amerika dışı olanlar için) . Ence en iyileri alman mallarıdır.
Şu ana kadar en beğendiğim marka: iron ma X X propak, onu da artık bulamıyorum.
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Nitrofull denizli de üretiliyor. Hiç kimseye hiç bir markaya kötüleme karalama yapılmasını doğru bulmuyorum fakat gerçekten ürünleri balon. Aspartam içeriyor tüm ürünleri
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Zamanında kullanıpta kötü yorum yapmamak için bu firma çalışanı olmak gerek
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir