Kalçadan Enjeksiyon

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 3 kez

Kalçadan Enjeksiyon

Mesaj gönderen universal. »

Arkadaslar herkese selam kalçadan enjeksiyon hakkında bişi sormak istiyordum şimdi enjeksiyon yaparken iğne damara gelirse pistonu çektimizde kan gelir kasa gelirse baloncuk gelir ama kemiğe geldiğinde kan mı gelir yoksa baloncuk mu gelir yanlışlıkla ilacı kemiğe enjekte edersek nasıl bi his duyarız ve nasıl bir komplikasyonla karsılasırız eğer yanlışlıkla kemiğe enjekte edersek hemen anlarmıyız yoksa sonradan mı anlasılır lütfen bilen arkadaşlarlar hocalarım cevaplarsa sevinirim Allah razı olsun..Bide benim son enjeksiyonu olalı 1 hafta oldu kür sırasında hiç ağrımayan kalça 1 haftadır hafif ağrıyor sizce bu neden olur son enjeksiyonu olurken kas kendi kendine seğirdi bende anlamadım kasamı zarar verdik yoksa kemiğemi geldi diye sol kalçaya enjeksiyon yapmayalı 2 hafta oldu son bir hafta hep sağa yaptım ama sol kalçada ağrıyor acaba diyorum sağ enjeksiyondan sağ kemik iltihap kaptı soladamı geçti diyorum lütfen yardım edin neden ağrıyabilir ilaçlar kısa esterdi.
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Re: Kalçadan Enjeksiyon

Mesaj gönderen ndrug »

inş sorunun cevabını alırsın abicim :) bu soruya cevap verebilicek abilere bende sormak istiyorum kendi kendime kalçadan enjeksiyon yapabilirmiyim? yapabilirsem nasıl yaparım :) ? not: daha önce hiç iğne yapmadım nasıl yapılır onu dahi bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye

arkadaslar yardım edin doktora gitmelimiyim hangi bransın doktoruna gitmeliyim
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Daha önceden kemiğe gelmesi durmunu hiç yaşmadım ama sanırım kan gelmez diye düşünüyorum ama ağrı olması normal bızım arkadaşa 12 haftalık kür yapmıştık bitikkten sonra hala ağrıyodu çünkü vurulan yer ödem topluyor ödem geçene kadar ağrı yapması normal eczaneden enjeksıyon yerıne surulen rahatlatıcı kremler var onları denemenızı tavsıye ederım yinede daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır iyi forumlar..
DoggyStyle
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 41 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen DoggyStyle »

Kısa ester ilaçlar ağrı yapar zaten bu çok normal , ayrıca kemiğe enjekte etme gibi bir durum olmaz bence :)
Asla vaz geçme !
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye

DoggyStyle yazdı:Kısa ester ilaçlar ağrı yapar zaten bu çok normal , ayrıca kemiğe enjekte etme gibi bir durum olmaz bence :)

kardes enjekte ettimiz ilaç eğer kemik yüzeyine gelirse iltihap yapıyor bunun hakkında makale okumuştum ama bulamadım.
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye

aslında en iyisi iyi bilen birne yaptırmak lazım bu enjeksiyonları kendi sağlımız söz konusu ben uzun ester kullanırken haftada 1 enjeksiyon yaptırdığımdan doktora yaptırıyordum ama kısa estere geçince hergun hergun gitmektense kendım yapayım dedim ama bidaha küre girersem doktora yaptırcam ne olursa hatta enjeksiyonu bacaktan yaptırcam ki her gittiğimde nereye yapıyo nasıl yapıyo göreyim bileyim diye öteki türlü kalçaya yapıyolar açısını tam görmediğimden kendim yapınca kuşkuya düşüyorum.

vucuttaki kas sinir kemik damar herseyi ayrı ayrı ayrıntılı gösteren bi site buldum arkadaslar faydası dokunur diye paylaşıyorum:
http://health.yahoo.net/human-body-maps ... -nerve#6/9
body menüden istediğiniz yeri seçebilir tek tek inceleyebilirsiniz

inşallahta iltihap kapmamısımdır hocalarımdan cevap bekliyorum daha...
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Enjektoru kemige degdirebilmen icin cok cok zorlaman gerek. Ayrca kemige degdigi an buyuk aci cekersin sinirler hemen uyarilir.normal bi enjeksyon yapiyorsan kemige gelme ihtimali 0
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

1- Bilmiyorsan yaptırmayacaksın,tam emin olmadıkça vurmayacaksın o iğneyi kendine
2- Böyle sağlık durumlarının cevabını forumda aramak yerine hastaneye gitmen lazım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
MuscuLarSerSeri
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen MuscuLarSerSeri »

ben 2 kürdür kalçama kendim enjekte ederim nerden baksan 2 tarafada 60 70 kez vurmusumdur zaman zaman dısarı tasma oluyor aynı yere vurdugum ıcın kanama oluyor igneyi icerdeyken cevırdıgım oluyor ama sonuclar yine iyi mecburen kendime yapmak zorunda oldugum ıcın zaten alısıo elın merak etme hıcbı sıkıntısınıda görmedım sislik ve kanama dısında

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir