İlk kürüm
İlk kürüm
Merhaba hocalarım ve arkadaşlar 20 yaşındayım 1 senedir bu sporla uğrasıyorum ben bu sene best modela hazırlanacağım ve bunun içinde kür yapmayı düsünüyorum boyum 1.90 göğüs 101 bel 80 kol 35 kilomda 77 siz bana ilk kür için ne önerirsiniz.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: İlk kürüm
1.90 boy 77 kılo 35 kol kürden önce iyi bir altyapı hazırlaman gerek .
bırde best model dusunuyorsan tipe bakıyorlar kamplarına kabul edılırsen orda sıze en kral kuru yaparlar merak etme
bırde best model dusunuyorsan tipe bakıyorlar kamplarına kabul edılırsen orda sıze en kral kuru yaparlar merak etme
bu sene miss and mr model of turkey de yarı finale kaldım tipten yana bi sıkıntım yok sadece vücudu geliştirmemi söylediler yorumunuz için tesekkür ederim.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Hiç diyet geçmişiniz oldu mu?
İyi ve sert şekilde geçen bir diet ?
İyi ve sert şekilde geçen bir diet ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
hocam 2 sene önce 108 kiloydum daha önce basketbol oynuyordum bırakınca 80 kilodan 108 e çıkmıştım 1.5 senede spor yaparak ve diyet yaparak 77 kiloya düstüm
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir