ilk Kürde Karşılaşılacak Mali Engeller
- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
ilk Kürde Karşılaşılacak Mali Engeller
a
En son steroidology tarafından Cmt Oca 25, 2014 10:49 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: ilk Kürde Karşılaşılacak Mali Engeller
EDİT: SATICIYLA OLAN DİALOG VE FİYAT ANLAŞMASI BURDA KONU AÇILARAK VERİLEMEZ
Bu gibi durumlar kötü niyetli insanları teşvik edecektir,hem kullanıcılar hem de satıcılar için en doğrusu budur. Bizler fahiş fiyat uygulanmaması için gerekli kontrolleri yapmaktayız zaten. Mesajınız bu kapsamda düzenlenmiştir
Bu gibi durumlar kötü niyetli insanları teşvik edecektir,hem kullanıcılar hem de satıcılar için en doğrusu budur. Bizler fahiş fiyat uygulanmaması için gerekli kontrolleri yapmaktayız zaten. Mesajınız bu kapsamda düzenlenmiştir
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: ilk Kürde Karşılaşılacak Mali Engeller
steroidology yazdı:Yaş: 21
Kilo: 79
Yağ Oranı %15
Birkaç fotoğraf koyuyorum şuan için çekilme fırsatım yok.Bu fotolar 1 ay öncesine ait.1 Aydır Superpump max + Cellmass ile iyi ilerleme kaydettim tabi ki 1 ayda ne kadar gelişim kaydedilebilirse.
Kürüme Kasım gibi başlamayı düşünüyorum.
http://postimg.org/image/40p2id7ql/
http://s22.postimg.org/l1ck4sa5t/vucut2.jpg
Konuya gelecek olursam forumdaki pek çok arkadaş gibi bende üniversitede okuyorum bu yüzden işin maliyeti benim için önemli.
-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-6 hafta günlük 40 mg dianabol
Yanında alacağım çinko vs gibi ürünler ne kadara gelir.Protein stoğum var.(4x5lb Optimum Whey Gold) Yorumlarınızı bekliyorum.Ortalama bir fiyat yeterlidir.(Kür ve protein hariç)
600 tl tutuyor kardeşim 1 tık kalite ararsan kür dahil
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir