Winstrol (Stanozolol) Hakkında
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: Winstrol (Stanozolol) Hakkında
merhaba hocam bir yazıda, Boldenon, Winstrol Depot ile birlikte kullanıldığında korkunç bir gelişme, kuvvet artışı ve defınisyon sağlar diyor, bu doğru acaba ?
Wistrol tablet testosuz kullanılabilir mi? veya provironla kombine edilebilir mi?
Vücudun sana hükmetmeden sen vücuduna hükmet.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Boldenon ve Winstrol kullanılabilir ama korkunç bir kombine olamaz bu ikili 
Testo olmadan kullanılabilir DHT türevi olduğundan vücut doğal üretimi tolere edecektir ama Proviron alınmalı yine de

Testo olmadan kullanılabilir DHT türevi olduğundan vücut doğal üretimi tolere edecektir ama Proviron alınmalı yine de
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Boldenon ve Winstrol kullanılabilir ama korkunç bir kombine olamaz bu ikili
Teşekkürler lennox hoca.
Vücudun sana hükmetmeden sen vücuduna hükmet.
Merhaba hocam.iki yıldır bu sporu yapıyorum ve biraz yağ olarak fazlalığım var.winstrol kullanarak bu yağlardan kurtulabilir miyim?
Hocam peki winstrol proviron kombinesinden sonra pct yapmak gerekir mi, başka bi sorum da deca küründen sonra pct yapmadan 1-4 hafta winstrol-proviron-arimidex kullandıktan sonra pct yapsak olur mu ?
lenox hocam, boksu olumsuz etkiliyo demişsin ya, ne derece etkiliyor. yumruk atamıyacak kadar sertleşme oluyor mu 30 -40 mg da?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yumruk atamayacak kadar olmuyordu bende ama gard pozisyonunda kollarım çok sertleşiyordu
30 mg yeterli diye düşünüyorum bir sıkıntı yaratmaz ben 50-60 aldığımda yaşıyordum bu sorunları
30 mg yeterli diye düşünüyorum bir sıkıntı yaratmaz ben 50-60 aldığımda yaşıyordum bu sorunları
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
bu ilaç hacim kürlerinde yağlanmayı önlemek içinmi yoksa kürde bulunması gereken testo. olarak mı birlikte kullanılıyor, Hacim kürleriyle birlikte başka kısa esterler kullanılması doğru olur mu, mesela propinat gibi. Neticede yağsız bir kütle olur mu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir