PCT HAKKINDA

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
bbmaker
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

PCT HAKKINDA

Mesaj gönderen bbmaker »

Değerli hocalarım iyi forumlar;

1-12 hafta 300mg Tesosterone Propionate (3.600mg)
1-10 hafta 250mg Boldenone 5 günde bir (3.750mg)

şeklinde bir küre başladım. Bu kürün PCT si nasıl olmalı? Pregnyl kullanmalımıyım? ya da sadece Nolvadex yeterli olur mu? Klomen de eklemelimiyim? Arimidex mi kullanmalıyım? Bunun gibi birçok soru var kafamda. Henüz kürün bitmesine varken PCT planlamasını kafamda yapmak istiyorum. Sitemiz forumunda ve diğer forumlarda birçok bilgi okudum ancak karar veremedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son olarak ta bu kür esnasında Proviron kullanmalımıyım? kürden alacağım verimi arttırırmı?
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: PCT HAKKINDA

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Son yazdigin cumle cok manidar olmus kurden aldigim verimi etkilermi demisin.bu kurden verim alabilirsen bu basaridir.

Pct de pregnlye gerek yok. Nolvadex ve klomen yeterli. Olur
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bu kürü uygulama amacınız nedir acaba?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
bbmaker
Yeni Üye

Mesaj gönderen bbmaker »

@_BlackLight_
Dozajların oldukça düşük olduğunun farkındayım. Ancak 5 yıldır bu sporu yapıyorum, kendimce iyi seviyelere geldiğimi düşünüyorum(amatör anlamda). Daha önce anabolik veya androjenik herhangi bir steroid kullanmadım. Geçen yıl bir küre girmeyi planlıyordum ancak bir omuz sakatlığı yaşadım ve bir süre spordan uzak kaldım. Bu sakatlık tahmin edeceğiniz gibi beni olumsuz yönde baya etkiledi. Eski formuma yeni kavuştum ve küre başladım. Bu benim ilk kürüm. Dolayısıyla hem vücudumun tepkisini ölçmek hemde ileride yapacağım kürlere bir temel ve altyapı oluşturmak için küçük dozlarla başlamak istedim. Yerli ve yabancı tüm forumlarda okuduklarımdan yola çıkarak dozlar yüksek olmasa da ilk kürden iyi verim alacağım kanısına vardım. Anlayacağınız yukarıdaki sebeplerden ötürü kürümü bu şekilde planladım. Umarım kür planlamamda doğru seçim yapmışımdır. Sonucu göreceğim:) Kürümle ilgili yorumlarınızı okumaktan müteşekkir olacağımı da belirtmek isterim. Ayrıca proviron eklemelimiyim bu konuda da yorum yapabilirseniz sevinirim.

@lennox77
Bu kürü planlamadaki amacım yağsız susuz temiz büyümekti. Şöyle ki çok çabuk hacim alabilen ancak arzulanan hatlı, define görünüme bir türlü ulaşamayan bir vücut yapım var. İnanın basit şekilde günlük 5gr lık bir creatine monohydrat kullanımında bile inanılmaz hacim alabiliyorum. Bu manada beslenme faktörünün de çok çok çok önemli olduğunun bilincinde olan bir sporcuyum ve beslenmemde mükemmele yakındır. İşim zamanım vs. gereği beslenme konusunda sıkıntım olmuyor. Fakat yukarıda değindiğim gibi definisyon benim için çok zor oluyor. Kürle veya bahsi geçen diğer konularla ilgili tavsiye ve yorumlarınızı okumaktan zevk duyarım.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Yumurtalıklarında ve libidonda bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu kürün sonunda
3 HAFTA 100 MG KLOMEN
3 HAFTA 30 MG NOLVADEX
PCT için yeterli olacaktır.
Adele kaybını engelleme adına kür sonu Clenbuterol veya Ventolin kullanabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye

Bbmaker mutlaka kendine gore arastirmalar yaparak adim atmissindir bu küre fakat sen anabolizan olarak depot bir ilac kullaniyorken tutupda propionat kullanman mantiksiz .boldenonun yarilanma suresi 2 hafta iken propionatin ortalama 2 gun yani birini haftada 1 vururken digerini yaklasik dozajinda hergun yada gun asiri vurman gerekiyor ki yari omurleri arasinda ucurum varken beraber calisamayacak ilaclar.

Propionati yag yakma etkisi yuzunden kullanacaksan onun yerine enantet ekleyip clenbuterolle desteklemek sana daha fayda getirir.
bbmaker
Yeni Üye

Mesaj gönderen bbmaker »

lennox77 yazdı:Yumurtalıklarında ve libidonda bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu kürün sonunda
3 HAFTA 100 MG KLOMEN
3 HAFTA 30 MG NOLVADEX
PCT için yeterli olacaktır.
Adele kaybını engelleme adına kür sonu Clenbuterol veya Ventolin kullanabilirsin

PCT tavsiyeniz için teşekkürler lennox77

Ventolin konusunu bende düşünüyordum. Hatta kürle beraber kullanmayı planlamıştım fakat araştırmalarım sonucu Boldenon ile birlikte pek tavsiye edilmiyor. İkiside kalbi zorlayan ilaçlar. Ancak kür sonu değerlendireceğim.

Proviron konusnda ne diyorsunuz? Kürle birlikte günlük 25mg almanın pozitif veya negatif etkileri neler olur?
bbmaker
Yeni Üye

Mesaj gönderen bbmaker »

_BlackLight_ yazdı:Bbmaker mutlaka kendine gore arastirmalar yaparak adim atmissindir bu küre fakat sen anabolizan olarak depot bir ilac kullaniyorken tutupda propionat kullanman mantiksiz .boldenonun yarilanma suresi 2 hafta iken propionatin ortalama 2 gun yani birini haftada 1 vururken digerini yaklasik dozajinda hergun yada gun asiri vurman gerekiyor ki yari omurleri arasinda ucurum varken beraber calisamayacak ilaclar.

Propionati yag yakma etkisi yuzunden kullanacaksan onun yerine enantet ekleyip clenbuterolle desteklemek sana daha fayda getirir.

_BlackLight_ kürü planlarken en çok zorlandığım konu bu oldu. (kısa-uzun ester) Ya propionate dan vazgeçip uzun ester ekleyecektim, yada boldenone undeclylanete yerine kısa ester bir anabolizan ekleyecektim. Yurt dışında Boldenone un farklı esterleri hakkında birçok steroidden bahsediliyor forumlarda. Boldenone acetate çok araştırdım ama bulamadm TR de. Diğer kısa esterli anabolizanlarda ilk kür için hiç önerilmiyor. Trenbolone, Masterone, Winstrol (Stanazolol) gibi. Trenbolone acetate çok beğendim tam aradığım anabolizan. Ancak başka kürlerde kullanırım inş. Propionate ve undecylanate birlikte çalışmaz derken hiç mi etki alınmaz? Sonuçta ester farklı olsa da anabolizan yanında vücudun ihtiyacı olan miktarda ki testosterone hormonu bulunuyor olacak diye düşündüm. Düz mantık tabiki:) Bir de yabancı forumlarda Testo p+Boldenone U kürü yapanlar çok var iyide sonuç aldıklarını söylüyorlar. Brz da bu yüzden kararımı bu yönde verdim. Gerçi orda da short+short long+long prensibi üzerinde vurgu yapmışlar ama en mantıklısı bu geldi.

Pzt çar cuma Testo p alıyorum. Boldenonu da Testo p ile aynı enjektöre çekip birer enjekte gününü boş geçerek alıyorum. Örneğin;

Pzt= Testo P
Çar=Testo P+Boldenone
Cum=Testo P
Pzt=Testo P+Boldenone
Çar=Testo P
Cum=Testo P+Boldenone
.
.
.
Şeklinde devam ediyor. 15 adet 250mg/1ml Boldenone 36 adet 100mg/1ml Testo P var toplamda. (Testo P Balkan Pharma, Boldenone Alpha Pharma Boldebolin) Toplam 12 hafta sürüyor, Boldenone Testo P den yaklaşık 2 hafta önce bitiyor.

Birlikte çalışmaları ester farkları vs.. konusnda bilgi verebilirseniz sevinirim. Ayrıca lennox77 ye de sorduğm Proviron konuusnda siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler...
_BlackLight_
Yeni Üye

Şöyle bir tavsiye vereyim sana ozamn boldenon yerine npp kullan

Npp de kisa esterlidr propionatta hatta,sana artisi npp nin anabolik degerleri boldenona gore ustundur ki boldenon propionat kurunden daha cok verim alirsin

1-10 :300mg nadrolone phenyl propionat
1-10:400mg testesteron propinat cok guzel bir kur olur.boldenon propionata gore.
_BlackLight_
Yeni Üye

Not:boldenon acetate bildigim kadariyla british pharmacy nin uretimi var bir arastir istersen turkiyede de temin edebilirsin belki.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir