Her kafadan bir ses çıkıyor yardım lütfen.

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
Acemi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Her kafadan bir ses çıkıyor yardım lütfen.

Mesaj gönderen Acemi »

Uzun araştırmalar sonucu kendimce hazırladığım kürüme 4 haftalık kickstart için dianabol eklemeye karar verdim. Daha önce steroid kullanmış olan 2 kişiye danıştım ancak biri dianabolu kullanmamım intiharla eş değer olduğundan bahsetti karaciğerini bitirirsin vs. sürekli kötüledi ve benim kür için planlarım alt üst oldu. İlk kürüm olacak bu yüzden dianabol kullanmaya karar verdim günlük 30 mg, tabi ki yanında kompleks vitaminleri de kullanacağım ama bu tür sözler duymam benim motivasyonumu alt üst etti kafanda saç kalmaz bile diyen oldu arkadaşlar bilgilerinizden faydalanmak istiyorum kürümü sormayın sadece dianabol hakkında bilgilendirebilir misiniz acaba teşekkürler şimdiden. :)

Ayrıca ölçülerim : bel 76 cm omuz 135 göğüs 110 kol 40 41 cm kilom ise 72 boyum 1.88 geliyor 3 yıldır yapıyorum 22 yaşındayım ara verdiğim kısa dönemler oldu ama herkes iyi bir anatomim olduğunu söyler, sağ olsun antrenörüm çok bilgili bir insandır her zaman benim iyiliğimi düşünür ona da danıştım tabi ki kullan diye teşvik etmedi ama en iyisini kendim bileceğimi ama kullanırsam çok daha iyi bir fiziğe kavuşacağımı söyledi. Elbet zararları olacağını biliyorum ama benim amacım kürü en az zararla bitirmek.
Kullanıcı avatarı
Acemi
Yeni Üye

Re: Her kafadan bir ses çıkıyor yardım lütfen.

Mesaj gönderen Acemi »

Yok mu yardımcı olacak bir Allah'ın kulu?
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

dianabol karacıgerı yorar dogru sıvılcede yapar ama etkısı bı haftada gecer ve cabuk toparlarsın karacıger degerlerını koruyucu deve dıkenı kullanırsıno donemde yumurta sarısı yemezsın ;) sacın dıanayla alakası yok testoyla alakası var onun ııcınde cınko alacaksın guzel kardesım...
DoggyStyle
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 41 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen DoggyStyle »

Aile hekimine gidip karaciğer testi yaptır , karaciğer değerlerin normal mi değilmi , önce onu öğren.
Ayrıca oral steroidlerin karaciğer üstünde bıraktığı toxite etkisi 1 haftada geçmesi mümkün değil.
Asla vaz geçme !
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

DoggyStyle yazdı:Aile hekimine gidip karaciğer testi yaptır , karaciğer değerlerin normal mi değilmi , önce onu öğren.
Ayrıca oral steroidlerin karaciğer üstünde bıraktığı toxite etkisi 1 haftada geçmesi mümkün değil.

bıraktıgı kalıntılardan bahsetmedım karacıger degerlerının normale donmeye baslamasından bahsettım hocam..
Kullanıcı avatarı
Acemi
Yeni Üye

Mesaj gönderen Acemi »

Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için :)
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Danabol ve intihar nedir yahu :)
Hadi Anapolon olsa anlarım
Sadece Danabol ile kür olmaz her kafadan bir ses çıkması normal bundan şikayetçi oluyorsan sabit başlıkları incelemeni öneririm ilk kürler ve kür mantıkları hakkında tatmin edici düzeyde bilgi mevcut
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

ilk kürlerle ilgili 50 yi aşkın başlık var herbiri okunsa tüm sorulara yanıt bulunabilir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir