Ilk kur yardim
-
- Yeni Üye
Ilk kur yardim
Arkadasalar kur girmeyi dusunuyorum
Soyle 1 kur hazirladim
Testo enant 250mg 12hafta
Primobolan 400mg 10 hafta
Oxan 30 mg son 8 hafta
Pct clomid 20mg 20gun
170 boy
77 kilo
27 yas
Onerilerinizi bekliyorum
Soyle 1 kur hazirladim
Testo enant 250mg 12hafta
Primobolan 400mg 10 hafta
Oxan 30 mg son 8 hafta
Pct clomid 20mg 20gun
170 boy
77 kilo
27 yas
Onerilerinizi bekliyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Ilk kur yardim
androjen>anabolizan olmalı 400 prımabolan 500 enantet olabılır oxandrolone gıbı pahalı bı ılac yerıne amacına gore tbol yada d bol ekleyebılırsın bence.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Oxandrolone sevdasını anlamıyorum hele ilk kürlerde
Herhalde nasılsa zararsız kullanmışken bunu kullanayım diyor insanlar

Herhalde nasılsa zararsız kullanmışken bunu kullanayım diyor insanlar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
Sustanon güzel ilaç eyvallah keskin artış sağlıyor ama ben en son Ocak ayında kullandım Nisan ayında anca yerine geldi libidom
1000 mg Testo Cypionate dozajı uyguluyorum çok daha rahat

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Lenox hocam ester uzunlugu arttikca ester agirligi azaliyor yani tamamen ornek veryrm
Tren acetatede %83 trenbolone maddesi varken
Tren enanttette %72 trenbolone ihtiva ediyor bu mantikda dusunursek uzun ester ilaclari dozaj olarak yuksek tutmada fayda var yani
5oo propionat 75o enantet 1ooo cypionat ayni hesaba geliyor degil mi?
Not:verdigim ornek mutlaka amaca gore degisiklik gosterir ben yalnizca ornek vermek amaciyla soruyorum
Tren acetatede %83 trenbolone maddesi varken
Tren enanttette %72 trenbolone ihtiva ediyor bu mantikda dusunursek uzun ester ilaclari dozaj olarak yuksek tutmada fayda var yani
5oo propionat 75o enantet 1ooo cypionat ayni hesaba geliyor degil mi?
Not:verdigim ornek mutlaka amaca gore degisiklik gosterir ben yalnizca ornek vermek amaciyla soruyorum
- lennox77
Tabi haklısın ester uzunluğu arttıkça ester ağırlığının azalması normal çünkü depot kullanıma dönüyor iş ve kanda dolanma süresi artıyor.
Verdiğin örnek çok mantıklı geldi bana ve doğru buldum
Analiz için tebrikler
Verdiğin örnek çok mantıklı geldi bana ve doğru buldum
Analiz için tebrikler

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir