kendi hazırladığım kür.. tavsiye lazım yardımm ? RESİMLİ

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Re: kendi hazırladığım kür.. tavsiye lazım yardımm ? RESİMLİ

Mesaj gönderen ndrug »

deca + boldenon olmuyo, deca+primo olmuyo, sustanon+testo olmuyo. ben illa ya deca+testo, ya boldenon+testo, ya testo+primo, yada sustanon+primomu yapabiliyorum kürde. 3 4 steroidi kombine edip daha iyi sonuç alma imkanım yokmu?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Boldenon ile Danabol aynı kürde kullanılır
Forumda kullanıp güzel sonuç alan arkadaşların resimleri var
Kanıt ortada :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

enanthate ile susta aynı kür içinde saçma.. ikisinden birini seç.. jinekolamstiyi boldenone tetiklemez. testo tetikler. onunda önlemini alabilirsin zaten. Orhan15 in de dediği gibi
1-12 testo
1-6 danabol
1-10 deca iyidir.

dozajlarda testo 500 mg /hafta, danabol 30-40mg/gün, deca 400mg/hafta iyidir.
options
Yeni Üye

Mesaj gönderen options »

benimde anlamadığım dianaolle boldenon lennox hocam çalışır diyo unqulo hocam siz çalışmıyo diyosunuz anlamadım gitti peki neden çalışmaz
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

resimlerdende gördüğünüz gibi yağ oranım baya fazla. testo + decanın yanına daha iyi bir etki görmek için boldenon, daha kuru bir hacim kazanmak içinse winstrol eklesem olurmu?
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

lennox77 yazdı:Boldenon ile Danabol aynı kürde kullanılır
Forumda kullanıp güzel sonuç alan arkadaşların resimleri var
Kanıt ortada :)

ilk kur ıcın degıl tabıkı bu... kullanıp sonucalanlar var fakat caylak roidcıler ıcın gecerli degıll pek tavsıye edılmıyor aynı kür ıcınde
En son samet_61 tarafından Prş Ağu 15, 2013 7:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
samet_61
Yeni Üye

ndrug yazdı:resimlerdende gördüğünüz gibi yağ oranım baya fazla. testo + decanın yanına daha iyi bir etki görmek için boldenon, daha kuru bir hacim kazanmak içinse winstrol eklesem olurmu?

sen bızımı zarflıosun;) winstrol defınasyon ıcındır hacım ıcın degıl ya bulkıng yap ya< defınasyon yag oranı yuzde 20 ustuyse wınstrol kullanmak ıı olmaz! cok corba oldu konu forumda yeterlı bılgıler var arastır sadece... gercı son zamanlarda defınasyonla hacım kürünü bır arada yapma modası basladı;):)))))
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

est. hocam ne zarflaması . konu corba oldu derkende bilgi edinmeye çalışıyorum olurmu olmazmı soruyorum denk gelmediğim kombineler düşünüp olurunu araştırıyorum kendi çapımda. belki biraz ince eliyorumdur cok sacma sorular soruyorumdur ama cahilliğime verin. klasik bissürü kür gördm deca + enantat sustanon+primo fln ama bu klasiklere 1-2 takviye yaparak etkiyi arttırma çabasındayım sadece. sizlere göre basit gereksiz bi konu olabilir ama inanın benim için çok önemli her an aklımda dönüp dolaşan bişey. reelde ilacı kendisinden alıp almıcama emin olmayan kmseden bi tüyo alamadım. sanala yöneldim aydınlandım ama hala açım kusuruma bakmayın sordukça sorucam :)
samet_61
Yeni Üye

ndrug yazdı:est. hocam ne zarflaması . konu corba oldu derkende bilgi edinmeye çalışıyorum olurmu olmazmı soruyorum denk gelmediğim kombineler düşünüp olurunu araştırıyorum kendi çapımda. belki biraz ince eliyorumdur cok sacma sorular soruyorumdur ama cahilliğime verin. klasik bissürü kür gördm deca + enantat sustanon+primo fln ama bu klasiklere 1-2 takviye yaparak etkiyi arttırma çabasındayım sadece. sizlere göre basit gereksiz bi konu olabilir ama inanın benim için çok önemli her an aklımda dönüp dolaşan bişey. reelde ilacı kendisinden alıp almıcama emin olmayan kmseden bi tüyo alamadım. sanala yöneldim aydınlandım ama hala açım kusuruma bakmayın sordukça sorucam :)

sen yınede corba etme klasık kurler ıyıdır vucuduna ılk kez ılac sokacaksın tepkımeler ne olacak klasık bır kur yap zaten devamı gelecek ılerı kurlrde kral kombıneler yapılır ama bır kurle balon gıbı sısecem dıye umıtlenme..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Tabi bende Bolde-Danabol kombinesinden ziyada Deca-Danabol'ün daha verimli çalıştığına inanırım su tutmaktan çok korkuyor ama arkadaşlar o yüzden Bolde-Danabol'de tercih ediliyor demek ki..
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir