Gh kullanımı yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
DoggyStyle
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 41 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Gh kullanımı yardım

Mesaj gönderen DoggyStyle »

Merhaba , bayram bitti uzun süredir spordan uzaktım 3-4 ay kadar , 1 ay idmanlara devam edip kürüme gh eklemek istiyorum fâkat gh kullanımı hakkında pek bir bilgim yok açıkçası.

Kürüm şu şekilde düşünüyorum

4 ay sürecek şekilde
16 hafta sustanon 500mg
12 hafta trenbolone enat 400mg (trenler bvs labs)
12 hafta'da masteron enant eklemek istiyorum kafamda düşündügüm bunlar , sustanon ve trenler'i almış bulunmaktayım.
Ayrıca gh eklemek istiyorum şu şekilde düşündüm onuda , ilk 1 ay 2iu kalan 3 ay 4 iu şeklinde.

Genetropin kullanacagım büyük ihtimal ile 36iu 220 tl ye geliyor. kullanımı yapılışı hakkında bilgi istiyorum umarım yardım edersiniz

Dip not olarak boyum 1,84 kilom 89 yağ oranım %22 - 25arası birşeydir muhtemelen , şu 3-4 ayda acayip yağlandım.
Bu 3 yada 4. kürüm olucak ama kullandıgım çogu ilaç sahteydi , son kullandıgım deca ve testolardan verim aldım diyebilirim.
Asla vaz geçme !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Gh kullanımı yardım

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Masteron drostolone maddesinin propionat esteridir enantahati varmidir. Bilmiyorum fakat bence trenden sonra en pahali ilac oldugu icin parasinin hakkini vermiyor ben kullanmazdm onun yerine boldenon daha iyi gidebilir tabiki tercih senin.

Birde 3 ayda 4 kur yapmisin biraz dinlensen guzel olabilir daha dinc girersin. kure ilaclar sahtede olsa.vucudna girdi.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Masteron Enantat=Fantazi aramak=çöpe giden para
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Masteronun entat olanı varmıymış, bunu tecrübe eden var mı, varsa malumar verebilir mi.

Mazteron entat, NPP t. Sus pansiyon gibi ilaçları mrak ediyorum bimenler malumatları esirgemezlerse memnun olurum.
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

suspansiyon vücuda en çabuk karışan ve en hızlı çıkan testodur yarılanma süresi 1 gündür etkileri hakkında kesin bi bilgim yok söylersem yalan olur npp ise yarılanma süresi 4.5 gündür ayrıca propionat ile beraber sustanonun içinde bulunan iki kısa esterden biridir verimi hakkında propionat ile hemen hemen eşit olduguna eminim şimdi düzeltildi :)
En son hanylmz tarafından Cmt Kas 15, 2014 1:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

verdiğiniz malumat için teşekkür ederim.

Npp yağ yakmıyormuş fakat yağ ve su da tutmuyormuş üstelik kısa bir ilaçmış bunlar yanlış mı, neticede boldenom yada primabalon yerine tatbik edilemez mi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir