Ilk kur icin öneriler ( Deca+Enantat +Dianabol )

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
bguzelsoy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Ilk kur icin öneriler ( Deca+Enantat +Dianabol )

Mesaj gönderen bguzelsoy »

Arkadaslar ilk kurum olucak

1 senedir body yapiyorum,81 kg 28 yasindayim.Yabanci sayfalarda söyle bi kur var yeni basliyanlar icin yaziyor.

Cok tartisilan bi konu her kafadan bir ses cikiyor. Winstrol ve dianabol kombine olmaz diyolar. Bunun icin tecrubelerinizden yararlanmak istedim.ikiside oral fakat karacigeri korumak amaciyla extra alinan antioxidant ile birlikte alsak ?
30 mg diana / 20mg winstrol x 6 hafta ??

Planladigim kur bu sekilde.

Enantat yada Sustanon
Dianabol 20-30mg
supplement & Guzel beslenme.

Diger bir sorum ise

Yurt dışındaki sitelerde böyle bir kur var.Bu kurun bi faydasi olur mu ?

Dianabol (150 adet) gunluk 30mg
Tamoxifen (30 adet)
Clomid (20 adet)

Turkiyede Enantat 250ml ne kadar ortalama fiyati ?

Son sorum ise Enantat & dianabol 6-7 hafta kurundan sonra testesteron seviyesini normale döndurmek icin clomid kullansam yeterli olur mu ? Kur sonrasi kas kaybi ve guc kaybi söz konusuymus. Bilgili bi arkadastan bu sorularimin cevaplarini bekliyorum.Tesekkurler.
En son bguzelsoy tarafından Prş Ağu 15, 2013 12:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Ilk kur icin öneriler ve winstrol&Dianabol

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Winstrol ve dianabou bir arada kullanmak cok ilginc gercekten bir yandan havuza su doldurup diger yandan havuzn dibinden delik acmaya benziyor.

Yurtdisndan okudgn kür degil yalnizca dianabol ve pct sini yazmslar sade dianabolunde etkisi 2 3 hafta surer bir mantgi yok kullanmanin.

Enantet fiyatlarini pm ile sorabilirsn saticilara ama cok cok pahali.bir ilac degil.
bguzelsoy
Yeni Üye

Enantet ile deca ayni anda alinmak zorunda mi ? Ben mumkun oldugunca az testo girmesini istiyorum vucuduma. Ama eger mecbursam veya gercekten asil efektini ikisinide kombine ederek verirse mecbur ikisini beraber alicam yoksa Enantet ile dianabol kombine yapmakti dusuncem ?
_BlackLight_
Yeni Üye

Enantet ile dianabol gayet guzel olur ama ikisini kullaniyorsan deca dahada efektif olur bunlarin yaninda .vucudum az testo girsin demissin forumu detayli okumani tavsiye ediyorum senin vucut dengeni asil bozan testo degil anabolizanlar testo bir nevi toparlayici.

Deca kullanacaksan illa enantet zorunlu degil cypionatta kullanabilirsin ama testo kullanman şart.
bguzelsoy
Yeni Üye

O zaman Enantet 250ml haftada x 10 hafta
Deca ? haftada x ?
Dianabol 30mg gunde x 4 hafta
Ve diger supplementler & protein..

Kur sonrasi tomoxifen veya klomen kullanmam gereklimidir? Ve ne kadar sure kullanmaliyim ? Veya kur icindemi kullanmak gerekli ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Ilk kur icin öneriler ( Deca+Enantat +Dianabol )

Mesaj gönderen lennox77 »

Defalarca ilk kür olarak açıklanan ve sabit başlık haline getirilen bir konu ama okumamakta ısrarcsınız sanırım
Biz yazalım yine bıkmadan belki okuyan insanlar feyz alır
10 hafta 250 mg Testo Enanthate
10 hafta 200 mg Deca
İlk 4 hafta 30 mg Danabol
düşük dozajlarda istiyorsanız bu uygundur.
PCT için ise Klomen yeterli olur kür boyunca 3 günde 1 tablet Arimidex alın PCT''ye de sarkıtın Arimidex kullanımını aynı şekilde
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye

Lenox hoca sinirlenmis
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Estağfirullah kardeşim sinirlenmedim ama arkadaşlar biraz okusalar yanlış kullanmaktan koruyacaklar kendilerini
Bizler burda iyi sporcu veya iyi vücutlu olduğumuz için değil sizlerin öyle olmasını istediğimiz için varız
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
bguzelsoy
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Defalarca ilk kür olarak açıklanan ve sabit başlık haline getirilen bir konu ama okumamakta ısrarcsınız sanırım
Biz yazalım yine bıkmadan belki okuyan insanlar feyz alır
10 hafta 250 mg Testo Enanthate
10 hafta 200 mg Deca
İlk 4 hafta 30 mg Danabol
düşük dozajlarda istiyorsanız bu uygundur.
PCT için ise Klomen yeterli olur kür boyunca 3 günde 1 tablet Arimidex alın PCT''ye de sarkıtın Arimidex kullanımını aynı şekilde

Kusuruma bakma tembellik ettim, affina siginiyorum. Yazdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.
Balkan urunleri
Nandrolona D20% 1ml ampuller ve Testosteron Depo 250mg galenika diye bi marka. Bu urunlerin kalitesi ve fiyati hakkinda bi bilgi verirsen cok sevinirim.

Arimidex urun bizim burada bulamiyorum sadece klomen temin ediyorum. Bu yeterli olur mu ?

Kur sonunda yedigime ictigime antremanlari hic asmadan saglam calismaya devam buna ragmen kuc kaybi veya eski gucumden daha az bi kuvvet söz konusumu ?

Kur süresinde kimsenin deginmedi diger bi önemli konu ise agresiflik ?Is ve normal hayatimi etkiliyecek bi agresiflik söz konusumu ?
_BlackLight_
Yeni Üye

Galenika enantet orjinalse cok iyi balkan deka ortalama bir urun leon deka daha iyi bence.
Kur sonunda illaki gucte ve hacimde azalma olur ama beslenmen idman sistemin duzgun olursa yani kür ciddiyetinde olursa cok cok hayal kirikligi yasamazsn.
Kur esnasinda agresiflik olabilir bu gayet normal testesteron erkeklik hormonudur ve agresifligi tetikleyen en onemli hormon.(arastirabilirsen bak kopekbaliklari dunyada en cok testesteron ihtiva eden canlilardir bu yuzden agresiflik olarakda ilk siradadirlar)

Tren olsaydi agresiflik gercekten sikinti olabilirdi ama bu kürde cok cok bir sikinti yasamazsin

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir