kendi hazırladığım kür.. tavsiye lazım yardımm ? RESİMLİ

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

kendi hazırladığım kür.. tavsiye lazım yardımm ? RESİMLİ

Mesaj gönderen ndrug »

Abiler merhaba, forumda yeniyim ama burayı uzun süredir üye olmadan takip edip bilgi edindim çok da işime yaradı öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler. Yaklaşık 2 senedir doğru düzgün olmasada, ara sıra 1-2 aylık aralar versemde vücut geliştirme yapıyorum. boyum 1.75 yaşım 22. 2 sene önce 97 kiloyla başladığım spora 2 buçuk ay içinde 66 kiloya düşene kadar devam ettim. bilinçsiz bi şekilde verdiğim için çok kas kaybettim eridim sarktım. bir kaç ay ara verip yeniden başladım 1 sene danabol protein tozu vs ile birlikte yağlı kaslı 75 kiloya çıktım.baktım olmuyor sözde hocam sayesnde geçen sene steroidle tanıştım. böyle bi sitenin varlığından haberim olmadığı için bana kür etkilerini ballandıra ballandıra anlatan sözde hocama bi dünya para bayıldım ve bilmediğim bir küre girdim. 3 ay boyunca her hafta bana primobolon aldrdı ve yanında bilmedğm bi ilaç vurdu. kilom 75den 86lara çıktı . herhangi bi pct yapmadık .?. kür ortasnda başlayp 2 ay süren bi cinsel iktidarszlık yaşadm inş bişey olmamıştır.??. kürden sonra çok saldım sporu, kütle kaybettm moralim bozuldu bıraktm aksattım 2 aydırda hiç yapmıyodum ( evde yaptıgım ufak tefek çalışmalarım hariç) . şu an 83 kiloyum ve bildigin yağlıyım. dün çekindiğim resimlerde burda http://m1308.hizliresim.com/1d/f/rf5xs.jpg
http://u1308.hizliresim.com/1d/f/rf7jg.jpg
( pozlar çok amatör kusuruma bakmayın :))

bu sene sağlam bişeyler yapmak istiyorum. 1 ay kardioya ağırlık verip sonrasında küre girmek istiyorum. ordan burdan, arkadaşlardan edindiğim bilgilerle bir kür planı hazırladım. eksiğim fazlam neyim varsa lütfen söyleyin. pct çok önemli !! geçen sene yaptığım yanlışı kesilikle yapmak istemiyorum.

İğneleri pazar ve çarş olmak üzere haftada 2 gün vurulacağım

1. hafta .. 200 deca + 250 enantat + 250 sustanon + 200 primobolan + 30mg danabol (hergün)

2. hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan + 40mg danabol (hergün)

3 . hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan + 40mg danabol (hergün)

4. hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan + 40mg danabol (hergün)

5. hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan + 40mg danabol (hergün)

6. hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan + 30mg danabol (hergün)

7. hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan

8. hafta .. 400 deca + 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan

9. hafta .. 500 enantat + 250 sustanon + 300 primobolan

10. hafta .. 250 enantat + 250 sustanon + 200 primobolan

bitiş.........

kür boyunca her gün supradayn,apikobal, karsil, proviron ve fazla yağlanmamak için arimidex kullanmayı düşünüyorum. param yeterse aktarcıdan boy uzatıcı iştah açıcı kilo aldırıcı cinsel performans aldırıcı ilaçda almayı planlıyorum. kür bittikten 2 hafta sonra ve 3 haftasonra birer tane prengnyl 5000 vurulmayı planlıyorum. ayrıca kür bitiminden 2 hafta sonra 4 hafta süreyle günlük 40mg nolvadex kullanıcam.
işte kür planım bu...

sorulara gelince :)

1. sizce ağır bir kürmüdür? şunlar eksik şunlar fazla ve gereksiz dediğiniz şeyler nelerdir?
2. iğneleri pazar ve çarş olmak üzere 2 gün vurulucam dedm hangi gün hangilerini kombine ediyim?
3. anapolon ve danabol arasnda tereddütte kaldım, danabolü tercih ettim ama gögüs uclarımdada sarkma var acaba vazmıgeçsem?
4. karsil ve arimidex eczanede satılırmı? nerden alabilirim? hangi dozajda kullanmalıyım?
5. sustanon + enantat kürüne pek rastlamadım daha çok boldenon + enantat kürü gördüm burda, sustanon benim kürümde gereksizmidir?
6. pct bu küre uygunmudur? prengnyl 1500mü vurulmalıyım yoksa? bide bazıları bi kür ortasnda bi kür sonunda vuruluyor öylemi yapmalıyım. kürden sonra verdiğim 2 hafta süre iyimidir yoksa kür biter bitmez 1 hafta araylamı vurulmalıyım?
7. primobolanı haftada 1 vurulsam fazla etki kaybı görürmüyüm?
8. kürü 8 haftaya indirsem çok fazla etki kaybı görürmüyüm?
9. bu kür için harcadığım paraya değermi? sustanonu kullanmasamda benzer etkiyi görürmüyüm?
10. bu kürü satın alabileceğim abiler varmı? ne kadar tutar? istanbuldayım bana fiyat verebilirler mi?

şimdilik aklıma gelen sorular bunlar yine aklıma geldikçe sorucam. şimdiden hepinize çok teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: kendi hazırladığım kür.. tavsiye lazım yardımm ? RESİMLİ

Mesaj gönderen orhan15 »

Merhaba öncellikle aramıza hoş geldin madem ara verdin ve yeniden başladın önce 1-2 ay yağ yakıp küre öyle geçmeni tavsiye ederım küre gelirsek primabolan sustanon deca enanthate biraz saçma olmuş sustanon 4 esterli bir testeron turu enanthate ıse tek esterli testerone kürü arasından 1tanesini seçmen gerekli bana sorarsan enanthate seç derim kürünü şu şekilde yapabilirsin;
Deca testo E. DANABOL
DECA SUSTANON DANABOL
PRİMABOLAN sustanon danabol
Primabolan Testo E. danabol
bu kadar ufak dozda prengly'e gerek yok hele 5000İU çok fazla testislerde ufalma olursa 1500iU vursanız yeterli öteki türlü sıkıntı yaşmazsanız 3 hafta boyunce 30m nolvadex +50-100mg klomen yeterlidir.Tavsiyem iyice tatmin olmanız için dozajları 400 deca 500 enanthate 30mg danabol (ilk 4-6 hafta) (Decanın pctsinde prenglyn kullanmanı tavsiye ederım 1500iU) veya 300-400 primabolan 500 enanthate 30mg danabol (4-6 hafta) iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler. kürü 6 hafta tutmamımı öneriyorsunuz yani? yazdığınız 3 kür tipinden birisinimi seç diyorsunuz benmi yanlış anladım? birde deca enantat ve primobolanı aynı kürde kullanmam deca+enantat veya primo+enantat kürlerinden daha etkili olmazmı? decanın pctsi derken deca kullanmazsam prenglyn kullanmama gerek olmazmı?
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye

Mesaj gönderen orhan15 »

Kürü 6 hafta değil sadece danabolu 4-6 hafta arası kıck start ıcın kullanıcaz sonra kesecegız 6 haftadan sonra karacıgere zarar veriyor.Kür 8-12 hafta arası olabılır örneğin ;
1-10 hafta deca
1-4 hafta danabol veya 1-6 hafta
1-12 hafta testeron enanthate
deca neden 10 hafta çünkü bıraktıktan sonra 3-4 hafta halen testisleri baskılıyor bız de 12.haftya kadar sadece testeron alıp kürü bitiriyoruz. neden primabolan deca aynı kurde yapmanızı tavsiye etmıyorum cunku ağır geleceğini düşünüyorum sonuçta vucudumuza dışarıdan ilaç sokuyoruz çok fazla ilaç kullanınca şu kadar buyucem düşüncesi yanlış primit olarak basamakları cıkmak lazım ilerleyen kürlerde 2 anabolizanlı kürlerde yapabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir diğer hocalarımızda yardımcı olacaktır saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye

Mesaj gönderen orhan15 »

Prengly kullanımı testislerin durumuna göre yapılması bana daha mantıklı geliyor çünkü herkez prengly erkekliğin anahtarı diyor vur gıtsın dıyor ama onunda dozajı onemli erkekliği kurtaracagım dıye koktende goturebılırsın.
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler hocam :) öğrendikçe kafamdaki soru işaretleri dahada artıyor. değişik abilerdende tavsiyeler bekliyorum
lazka
Yeni Üye

Mesaj gönderen lazka »

orhan15 doğru söylüyor ndrug prenglye gerek yok hele 5000 liğe hiç gerek yok 1500 lük işini halleder oda yumurtalarda küçülme olursa bu arada sende jinekomasti başlamış gibi duruyor hormon seviye baktırmanı tavsiye ederim östrejen seviyen yükseldiyse yağ oranın ona bağlıda olabilir saygılar
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

bende jinekomastiden süpheleniyorum :( hormon seviyemi nerde ölçtürebilirim? yapacağım kür jinekomastiyi tetiklermi?
lazka
Yeni Üye

Mesaj gönderen lazka »

hormon seviyeni plastik cerrah bölümünde baktıra bilirsin ve jinekomasti ameliyatı olmadan önce hormon seviyesine bakıyolar zaten hangi şehirde yaşıyosan devlet yada özel fark etmez ameliyatını ol bence küre giriceksende danabole dikkat arimidex i ihmal etme
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim abicim. küre 2 hafta içinde giricem inş ama tam olarak ne kullanıyım kürü nasıl yapıyım karar veremedim. ilaçları nerden alacağımıda bilmiyorum ne kullanacağımı tam bilsem forumda gördüğüm güvenilirliği kanıtlanmış bi kaç kişiden fiyat alacağım istanbuldayım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir